Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Είναι 2 μέτρα και 6 εκατοστά και είναι το ψηλότερο μοντέλο του κόσμου! [vid]

Είναι 2 μέτρα και 6 εκατοστά και είναι το ψηλότερο μοντέλο του κόσμου! [vid]

Είναι η ψηλότερη γυναίκα της Ρωσίας και κάνει καριέρα στο μόντελινγκ. Παρά τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, αγαπά τον εαυτό της και την σπάνια ομορφιά της!

Η Ekaterina Lisina είναι το ψηλότερο μοντέλο του κόσμου. Στα δύο μέτρα και έξι εκατοστά, η Ekaterina βλέπει τον κόσμο από… ψηλά και νιώθει περήφανη για το ποια είναι!

Από την περιοχή Penza της Ρωσίας, μία από τις πιο ψηλές γυναίκες του κόσμου είχε δεχτεί bullying στην παιδική της ηλικία λόγω του ύψους της. Πάντα ήταν πιο ψηλή από τα άλλα παιδιά με αποτέλεσμα να την κοροιδεύουν και να μη δέχονται την διαφορετικότητά της. Εκείνη αργότερα ασχολήθηκε με το μπάσκετ προκειμένου να αξιοποιήσει το πλεονέκτημά της. Η ομάδα στην οποία ανήκε μάλιστα είχε καταφέρει να κερδίσει και ολυμπιακό μετάλλιο, ωστόσο το όνειρο της Ekaterina, ήταν άλλο…

Το όνειρό της, ήταν να γίνει μοντέλο αλλά δεν ένιωθε καλά να το κάνει. “Δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση, μεγαλώνοντας όμως αγάπησα το σώμα μου, το ύψος μου και πλέον όχι μόνο ασχολούμαι με το μόντελινγκ που τόσο πολύ ήθελα, αλλά είμαι η ψηλότερη γυναίκα της Ρωσίας και το ψηλότερο μοντέλο του κόσμου!”, δηλώνει η ίδια σήμερα με αυτοπεποίθηση και ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της.

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε