Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Είναι και οι τρεις… ζευγάρι και θέλουν να υιοθετήσουν παιδί

Είναι και οι τρεις… ζευγάρι και θέλουν να υιοθετήσουν παιδί

Είναι τρία άτομα, και όμως, ισχυρίζονται ότι έχουν σχέση και είναι ευτυχισμένοι. Διαβάστε την ιστορία των Chris, Matt και Cait.

Δύο παντρεμένοι άνδρες και μία γυναίκα ζουν κάτω από την ίδια στέγη εδώ και 2 χρόνια και αυτοαποκαλούνται “ζευγάρι”. Μπορεί κάποιοι να επιμένουν ότι το ζευγάρι αποτελείται από δύο άτομα, εκείνοι όμως το αρνούνται και δηλώνουν ευτυχισμένοι.

Ο 38χρονος Chris και ο 28χρονος Matt είναι μαζί εδώ και 8 χρόνια. Πριν από περίπου 2 χρόνια γνώρισαν την Cait μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών. Ο Chris είναι αμφιφυλόφιλος, όμως ο Matt δεν είχε ποτέ εμπειρία με γυναίκες, έτσι θέλησαν και οι δύο να εντάξουν μια γυναίκα στη… σχέση τους.

Matt, Cait and Chris all live together

Introducing the 'thruple' who think 3 is better than 2

Gepostet von Metro US am Dienstag, 21. November 2017

Μπορεί στην αρχή το ομοφυλόφιλο ζευγάρι να αντιμετώπιζε πολλές σκηνές ζηλοτυπίας, ωστόσο έχουν καταφέρει σήμερα να βρουν τις ισορροπίες τους και μάλιστα να δηλώνουν ευτυχισμένοι. Οι τρεις τους μοιράζονται το ίδιο υπνοδωμάτιο και μάλιστα έχουν κάνει κοινό τατουάζ. Τώρα επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι.

“Στην αρχή ζήλευα και ένιωθα ανασφάλεια. Μου ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή ο άνδρας μου να μου λέει ότι όπως ακριβώς αγαπά εμένα, αγαπά και μια άλλη γυναίκα. Έπρεπε να το δεχτώ. Όσον αφορά τα παιδιά, νομίζω είναι τέλειο να μοιράζονται οι υποχρεώσεις με τρία άτομα. Τώρα έχουμε δύο σκυλιά και είμαστε καλά, όπως είμαστε”, δηλώνει ο Matt.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις