Δευτέρα, 15 Απρ.
20oC Αθήνα

Είχαν ομοίωμα του νεκρού στην κηδεία του!

Είχαν ομοίωμα του νεκρού στην κηδεία του!

Μία από τις πιο ιδιόμορφες κηδείες έγινε πριν περίπου ένα χρόνο στο Πουέρτο Ρίκο. Ομοίωμα του νεκρού καθόταν δίπλα τους…

Μια οικογένεια στο Πουέρτο Ρίκο έκανε δολοφονημένο νεαρό άνδρα, ομοίωμα, για να φαίνεται “ζωντανός” στην κηδεία του. Από τότε, αυτό έγινε τάση με το γραφείο τελετών που αναλαμβάνει τα ομοιώματα, να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλές…

“Μια οικογένεια όταν βρίσκεται σε πένθος εκφράζει τη θλίψη της με διαφορετικό και πολλές φορές περίεργο τρόπο. Η οικογένεια του Fernando de Jesús Díaz Beato, ενός 26χρονου που σκοτώθηκε έξω από το σπίτι του στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο, επέλεξε να τον τιμήσει όπως ακριβώς ζούσε – κυριολεκτικά”, δηλώνει η δημοσιογράφος της εκπομπής The Young Turks.

Η μη παραδοσιακή κηδεία αποτελεί έμπνευση του γραφείο τελετών “muerto parado”, υπηρεσία που δημιουργεί τα ομοιώματα σε κηδείες ήδη από το 2008. Μετά την κηδεία, το ομοίωμα παρέμεινε στο σαλόνι της οικογένειας.

“Όταν πέθανε, η οικογένεια μάς είπε ότι θα ήθελε να τον δει όρθιο και περήφανο όπως όταν ζούσε και έτσι φυσικά δεχτήκαμε να κάνουμε το ομοίωμα”, δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου, στο BuzzFeed News.

“Θεωρήσαμε ότι ήταν ένα αστείο. Στη συνέχεια, η μητέρα του ήρθε στην κηδεία και συνειδητοποίησα ότι ήταν αλήθεια”, δήλωσε συγγενής της οικογένειας που παρευρέθηκε στην κηδεία και δεν συμφωνούσε με την πρωτοβουλία της μητέρας του.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις