Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έκατσε 5 μέρες σε λεκάνη τουαλέτας για να σπάσει… το ανύπαρκτο ρεκόρ

Έκατσε 5 μέρες σε λεκάνη τουαλέτας για να σπάσει… το ανύπαρκτο ρεκόρ

Ένας Βέλγος παρέμεινε καθισμένος σε μια λεκάνη τουαλέτας επί σχεδόν πέντε ημέρες, προσπαθώντας να σπάσει ένα μάλλον ανύπαρκτο παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο Τζίμι Ντε Φρεν, 48 ετών, ο οποίος αυτήν την περίοδο εκπαιδεύεται για να γίνει οδηγός λεωφορείου, έθεσε μόνος του στον εαυτό του την πρόκληση: να καθίσει επί 165 ώρες σε μια λεκάνη που είχε τοποθετηθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό στη μέση ενός μπαρ στην Οστάνδη. Εγκατέλειψε την προσπάθεια σήμερα το πρωί, μετά από 116 ώρες, αφού… πιάστηκε.

“Ο αυτοσαρκασμός είναι το καλύτερο είδος χιούμορ. Γιατί το έκανα; Και γιατί όχι; Τίποτα δεν μου αρέσει περισσότερο από το να μου κάνουν πλάκα οι άλλοι, επειδή μετά μπορώ να κάνω κι εγώ το ίδιο”, είπε ο Ντε Φρεν.

Το μπαρ Filip’s Place παρέμεινε ανοιχτό όλες αυτές τις ημέρες ώστε οι φίλοι και οι συγγενείς του Ντε Φρεν να τον επισκέπτονται ανά πάσα στιγμή.

Ο 48χρονος μπορούσε να κάνει ένα πεντάλεπτο διάλειμμα κάθε μία ώρα – ή να “μαζεύει” τα πεντάλεπτα αυτά για να μπορεί να κοιμάται κάποιες ώρες. Κατά παράδοξο τρόπο, ήταν αναγκασμένος να κάνει διάλειμμα για να πάει στην… τουαλέτα, αφού η δική του λεκάνη δεν ήταν συνδεδεμένη με τις υδραυλικές σωληνώσεις.

Το πολύωρο καθισιό δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φανταζόταν. “Ήμουν πολύ κουρασμένος και τα πόδια μου πονούσαν αλλά πίστευα ότι θα τα καταφέρω και προσπάθησα να επισημοποιήσω το ρεκόρ”, είπε ο ίδιος. Δεν υπάρχει πάντως επίσημο ρεκόρ για ένα τέτοιο “επίτευγμα” αλλά ο Ντε Φρεν ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε κάποιον άλλον που κάποτε κάθισε επί 100 ώρες σε μια λεκάνη τουαλέτας.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις