Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η εκδίκηση του φαλακρού! Οι φαλακροί άνδρες είναι πιο γοητευτικοί!

Η εκδίκηση του φαλακρού! Οι φαλακροί άνδρες είναι πιο γοητευτικοί!

Αυτή η είδηση είναι η χαρά των φαλακρών ανδρών! Σύμφωνα με έρευνα, οι φαλακροί άνδρες είναι πιο γοητευτικοί από αυτούς με μαλλιά.

Έχετε φαλάκρα; Κανένα πρόβλημα! Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια κατέληξαν στο ευχάριστο για εσάς συμπέρασμα ότι οι φαλακροί άνδρες είναι πιο σέξι από αυτούς που έχουν μαλλιά.

Κορίτσια και αγόρια φοιτητές του Πανεπιστημίου βαθμολόγησαν φωτογραφίες αντρών με μαλλιά και χωρίς, σύμφωνα με την ελκυστικότητα, την αυτοπεποίθηση και την κυριαρχία που αποπνέουν.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η έρευνα ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με τους φαλακρούς άνδρες. Οι φαλακροί άντρες αποδείχθηκαν πιο «κυρίαρχοι», με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κυρίως… πιο γοητευτικοί!

Μπορεί παλιά οι φαλακροί άνδρες να ήταν ένδειξη αρρώστιας, θρησκείας, σκλαβιάς ή φυλακισμένων, ωστόσο σήμερα έχει ξεφύγει από αυτό το σκεπτικό.

Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που ακόμα και αν βγάζουν μαλλί επιλέγουν να ξυρίζονται, καθώς έτσι νιώθουν πιο αρεστοί. Βέβαια, στο σημείο αυτό πρέπει να επισημάνουμε ότι στην έρευνα το μόνο αρνητικό στους φαλακρούς άνδρες ήταν το γεγονός ότι τόσο από τις γυναίκες όσο και από τους άνδρες φαίνονταν μεγαλύτεροι σε ηλικία από τους άνδρες με μαλλιά που είχαν την ίδια ηλικία.

Πηγή βίντεο: Tech Insider

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις