Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Εκεί που ο Τζόνι Ντεπ και η Lady Gaga αγοράζουν τα παπούτσια τους

Εκεί που ο Τζόνι Ντεπ και η Lady Gaga αγοράζουν τα παπούτσια τους

Δεν είναι ένα απλό μαγαζί υποδημάτων. Είναι το κατάστημα που ικανοποιεί τα περίεργα γούστα των σταρς των Χόλιγουντ στα παπούτσια.

Αν νομίζετε ότι η Lady Gaga, η Αριάνα Γκράντε και ο Τζόνι Ντεπ πάνε σε ένα κατάστημα παπουτσιών σαν τους… κοινούς θνητούς για να αγοράσουν παπούτσια, κάνετε λάθος…

Το κατάστημα Andre No.1 στο Λος Άντζελες ειδικεύεται στο να ικανοποιεί τα περίεργα γούστα των celebrities που θέλουν ένα παπούτσι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους.

View this post on Instagram

Gaga in customized 8inch platforms, Gaga we love you @andre1shoes

A post shared by Andre # 1 Custom Shoes (@andre1customshoes) on

Το έχουν εμπιστευτεί πολλοί celebrities από τραγουδιστές, μέχρι ηθοποιοί και παρουσιαστές όπως η Fergie, η Όπρα, ο Τζονι Ντεπ, η Dolly Parton, η Lady Gaga και το ροκ συγκρότημα Kiss. Και ο λόγος είναι προφανής…

Ο ιδιοκτήτης Gary Kazanchyan εξηγεί: “Χρησιμοποιούμε ένα 3D scanner για να κάνουμε ένα ακριβές αντίγραφο του ποδιού του κάθε celebrity. Έτσι, το παπούτσι είναι ραμμένο ώστε να ταιριάζει ακριβώς στο πόδι”. 

Ο πελάτης διαλέγει το είδος του τακουνιού, το χρώμα, το ύφασμα και το σχέδιο και μέσα σε λίγες μέρες με πολύ κόπο και μεράκι φτιάχνεται το ιδανικό παπούτσι για τους απαιτητικούς πελάτες που δεν θέλουν τίποτα λιγότερο από το τέλειο.

“Συνήθως ζητούν έντονα χρώματα, υφάσματα που να γυαλίζουν και άνετους πάτους. Θέλουν να φορούν κάτι ξεχωριστό στις περιοδείες τους για αυτό και έρχονται εδώ!”, συνεχίζει.

Στο μαγαζί εκτός από πρωτότυπα σχέδια που φτιάχνουν εκείνοι, επιδιορθώνουν παλιά παπούτσια και αντιγράφουν πολυαγαπημένα σχέδια διάσημων σχεδιαστών. Όσο για τις τιμές… ξεκινούν από 3.500 δολάρια, οπότε αν θέλετε ένα παπούτσι από το Andre No.1 Shoes, πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις