Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκείνη χωρίς χέρι, εκείνος χωρίς πόδι – Μαζί μεγαλουργούν

Εκείνη χωρίς χέρι, εκείνος χωρίς πόδι – Μαζί μεγαλουργούν

Μια γυναίκα χωρίς χέρι και ένας άνδρας χωρίς πόδι… Μαζί, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον και περνούν ένα τεράστιο μήνυμα.

Η Ma Li γεννήθηκε στην Κίνα αρτιμελής και σπούδασε χορό, όταν στην ηλικία των 19 χρονών είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός στο χέρι, ανάγκασε τους γιατρούς να το αφαιρέσουν. Μετά το ατύχημα παραιτήθηκε καθώς ένιωσε ότι σε αυτήν την φυσική κατάσταση δεν μπορεί να προσφέρει στην Τέχνη που αγαπούσε.

Ο Κινέζος Zhai Xiaowei ήταν μόλις 4 χρονών όταν έπεσε από ένα τρακτέρ στη φάρμα που διατηρούσε η οικογένειά του σε ένα χωριό της Κίνας. Για να επιζήσει, οι γιατροί έπρεπε να του ακρωτηριάσουν το πόδι. Ήταν 20 χρονών όταν γνώρισε την 27χρονη Ma Li σε μία καφετέρια. Τότε, η Ma Li πρόσεξε την ενέργεια και το χαμόγελό του και τον πλησίασε. Του έκανε πρόταση να του μάθει χορό για να γίνουν ζευγάρι στο μπαλέτο.

Χρειάστηκαν 3 ολόκληρα χρόνια επιμονής, υπομονής και κυρίως πολύ εξάσκησης για να καταφέρουν να γίνουν ένα από τα πιο γνωστά διάσημα ζευγάρια χορευτών στην Κίνα. Τα βίντεό τους από χορογραφίες τους συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές ενώ το κουράγιο και η δύναμή τους αποτελούν έμπνευση για όλον τον κόσμο.

Η μελωδία Hand in Hand του συνθέτη San Bao εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο… Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: semjase76

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις