Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Έκτισε ολόκληρο σπίτι χάρη στα βοηθητικά βίντεο του Youtube! [vid]

Έκτισε ολόκληρο σπίτι χάρη στα βοηθητικά βίντεο του Youtube! [vid]

Η Cara Brookins και η οικογένειά της έκαναν κάτι μοναδικό! Έκτισαν μαζί το σπίτι των ονείρων τους με τη βοήθεια των Youtube Tutorials.

Η Cara Brookins είχε όνειρο ζωής να βρίσκεται σε ένα μεγάλο σπίτι που να της προσφέρει όλα όσα αυτή χρειάζεται. Μετά από δύο αποτυχημένους γάμους και τέσσερα παιδιά, η ίδια δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Έτσι αποφάσισε να μαζέψει λεφτά και να φτιάξει μόνη της το σπίτι των ονείρων της όπου θα μπορεί να μεγαλώσει με όλες τις ανέσεις τα τέσσερα της παιδιά. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαζόταν να ξοδέψει χρήματα και για τους οικοδόμους και τους μηχανικούς που θα απαιτούνταν για το κτίσιμο.

Η Cara και τα παιδιά της ανέλαβαν δράση! Ένα μεγάλο σπίτι με 5 δωμάτια έγινε πραγματικότητα μέσα σε μόλις 9 μήνες και με 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της.  Πώς το κατάφερε; Με τη βοήθεια βίντεο στο Youtube που υποδεικνύουν βήμα προς βήμα την τεχνική για να κτίσει κάποιος εύκολα το σπίτι του. Η ίδια μάλιστα έγραψε ένα  βιβλίο για την εμπειρία της με τον τίτλο “Πώς ένα σπίτι…έκτισε μια οικογένεια”.

“Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έγραφα ένα βιβλίο! Πάντα ντρεπόμουν, όμως ξέρω ότι αυτό το βιβλίο θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλές οικογένειες. Γιατί όχι μόνο δείχνει πώς να κτίσει κάποιος μόνος του, το σπίτι του, αλλά και πάνω από όλα, γιατί δείχνει πώς όλη αυτή η διαδικασία… έκτισε μια οικογένεια!“, δηλώνει η ίδια Cara.

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε