Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ελεφαντάκι που νυστάζει ξαπλώνει στη μέση του δρόμου – Αυτοκίνητα το περιμένουν για ώρες!

Ελεφαντάκι που νυστάζει ξαπλώνει στη μέση του δρόμου – Αυτοκίνητα το περιμένουν για ώρες!

Επισκέπτες του Kruger Park ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μικρό ελεφαντάκι. O νεαρός ελέφαντας ξάπλωσε στη μέση του δρόμου και καθυστέρησε το πρόγραμμά τους!

Αν υπάρχει ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτούν οι λάτρεις της φύσης και των άγριων ζώων, αυτό είναι το Kruger Park στη Νότια Αφρική.

Το Εθνικό Πάρκο Kruger είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα προστασίας της Φύσης που υπάρχουν στην Αφρική. Καλύπτει μια έκταση 19.633 τετραγωνικών χιλιομέτρων και φιλοξενεί μερικά από τα πιο σπάνια ζώα που ζουν στον πλανήτη: λιοντάρια, ρινόκερους, ελέφαντες και τσιτάχ.

Εκατοντάδες τουρίστες φτάνουν κάθε χρόνο εκεί για να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία σαφάρι. Οι επισκέπτες του παρακάτω βίντεο, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι απίστευτο! Στο δρόμο τους για το σαφάρι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μικρό ελεφαντάκι.

Το ελεφαντάκι αποφάσισε να κοιμηθεί στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να κόψει το δρόμο σε όσους έρχονταν με το αυτοκίνητο να κάνουν την εξερεύνησή τους. Λίγο αργότερα, η οικογένεια του μικρού ελέφαντα πλησιάζει για να το απομακρύνει από τον δρόμο. Μετά από μιάμιση ώρα καθυστέρησης, το ελεφαντάκι σηκώθηκε, τα αυτοκίνητα συνέχισαν την πορεία τους και οι τουρίστες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα μοναδικό θέαμα και μια… καθυστέρηση που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή!

Το dodo.gr ξεκαθαρίζει ότι το ελεφαντάκι δεν λιποθύμησε, αλλά ξάπλωσε για να κοιμηθεί. Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Kruger Sightings

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις