Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ένα κρυμμένο εστιατόριο μέσα σε φυσική σπηλιά

Ένα κρυμμένο εστιατόριο μέσα σε φυσική σπηλιά

Ποιος το περίμενε ότι σε ένα σπήλαιο θα… κρυβόταν ένα μεξικάνικο εστιατόριο σε ένα απόλυτα ειδυλλιακό τοπίο… Δείτε το βίντεο.

Αν βρεθείτε ποτέ στο Μεξικό, δεν γίνεται να μην επισκεφτείτε το εστιατόριο La Gruta Teotihuacan που στεγάζεται μέσα σε μία φυσική σπηλιά εδώ και μία εκατονταετία. Το ιδανικό ρομαντικό ραντεβού για εσάς και το ταίρι σας…

Και σαν να μην έφτανε το επιβλητικό εσωτερικό του, άλλο τόσο εντυπωσιακή είναι η εξωτερική τοποθεσία του εστιατορίου. Συγκεκριμένα, το εστιατόριο βρίσκεται κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο Teotihuacan του Μεξικό, γνωστός για τις πυραμίδες του.

Το εστιατόριο σερβίρει παραδοσιακά μεξικάνικα πιάτα όπως μεξικάνικες πίτες γεμιστές με τηγανητές προνύμφες, κοκτέιλ μαργαρίτα με γρύλο, τορτίγιες με κρέας και νάτσος.

Και αν όλα αυτά δεν σας έπεισαν για να το επισκεφτείτε, ο μύθος λέει ότι όποιος επισκέπτεται το La Gruta, γεννιέται δύο φορές. Για αυτό, και στο τέλος του γεύματος, οι πελάτες καλούνται να ανάψουν ένα κερί στην σπηλιά ως σύμβολο της αναγέννησης τους.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: The World is One !

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις