Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο δείχνει πώς να μιλάτε οποιαδήποτε γλώσσα

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο δείχνει πώς να μιλάτε οποιαδήποτε γλώσσα

Αυτός ο άνδρας δίνει συμβουλές για το πώς να μιλάτε οποιαδήποτε γλώσσα μέσα σε μόλις 3 βήματα. Δείτε το αστείο βίντεο της ημέρας.

Είναι σημαντικές οι γλώσσες για το βιογραφικό σας; Θέλετε να μάθετε μια γλώσσα αλλά δεν μπορείτε να αφιερώσετε πολύ χρόνο; Πρόκειται να κάνετε ένα ταξίδι και θέλετε να επικοινωνείτε με τους ντόπιους; Μπορεί μέχρι χθες να σας φαινόταν αδιανόητο, αλλά χάρη στον άνδρα του παρακάτω βίντεο, μπορείτε να μάθετε οποιαδήποτε γλώσσα μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα!

Ο χρήστης του Υoutube, Der Schulte είναι διάσημος στο Ίντερνετ για τα χιουμοριστικά βιντεάκια του. Το πιο πρόσφατο βίντεό του κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου. Και αν το δείτε, θα καταλάβετε τον λόγο… Ο άνδρας καταφέρνει μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα να δείξει τα τρία βήματα που χρειάζεται ο καθένας για να μάθει μία ξένη γλώσσα.

Οι προφορές του είναι απίστευτες και ο τρόπος που παρουσιάζει τα βήματα για να τις αντιγράψουμε, ξεκαρδιστικός! Το viral βίντεο αριθμεί πάνω από 160.000 προβολές και χιλιάδες αναδημοσιεύσεις.

Χάρη στην… μεταδοτικότητά του, τώρα μπορείτε σίγουρα να προσθέσετε και άλλες γλώσσες στο βιογραφικό σας… Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Der Schulte

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις