Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο για το πώς να περάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο για το πώς να περάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο

Μπορεί να έχετε σχέδια για τον Άγιο Βαλεντίνο, μπορεί και όχι. Είτε όμως είστε μόνος, είτε σε σχέση, αυτό το βίντεο θα σας χαρίσει άφθονο γέλιο.

Στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζεται κάθε χρόνο ο Άγιος Βαλεντίνος. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε ήδη κάνει πολλά σχέδια για το πώς να περάσετε τη μέρα αυτή με το έτερο σας ήμισυ, άλλοι όμως μπορεί να είστε μόνοι σας… Είτε όμως είστε μόνοι, είτε όχι αυτό το βίντεο θα σας χαρίσει άφθονο γέλιο. Άλλωστε το να είστε μόνοι σας έχει και τα θετικά του. Το παρακάτω βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα…

Όσο για την ιστορία της ημέρας αυτής… Το 1840 ήταν κοινός τόπος η ανταλλαγή, μεταξύ των ερωτευμένων, μικρών σημειωμάτων με ευχές (valentines). Το ίδιο χρονικό διάστημα η γιορτή διαδόθηκε και στην Αμερική. Τα τελευταία χρόνια η εμπορευματοποίηση της γιορτής έχει φθάσει στο κατακόρυφο. Μετά τις κάρτες, τις ηλεκτρονικές κάρτες μέσω Ίντερνετ (e-cards), τα λουλούδια και τα σοκολατάκια, σειρά έχει η βιομηχανία των κοσμημάτων. Ο τζίρος του Αγίου Βαλεντίνου μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες ξεπέρασε το 2010 τα 15 δισεκατομμύρια δολάρια. Το ισόποσο δηλαδή του ΑΕΠ της Μποτσουάνα.

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου προκαλεί αντιδράσεις στον μη Χριστιανικό κόσμο. Στην Ινδία οι φανατικοί ινδουιστές και μουσουλμάνοι αντιτίθεται στη γιορτή. Τη θεωρούν πολιτιστικό μίασμα και προϊόν της παγκοσμιοποίησης. Στο Πακιστάν, το τοπικό ισλαμικό κόμμα ζητά την κατάργησή της. Υποστηρίζει ότι αντιβαίνει τον Ισλαμικό Πολιτισμό. Την ίδια άποψη έχουν και οι συντηρητικοί κύκλοι του θεοκρατικού Ιράν.

Δείτε το viral βίντεο:

Remember to spend Valentine’s Day with the one you love mostMy Instagram-https://www.instagram.com/iamnotshaneMy Youtube-https://www.youtube.com/iamnotshane

Gepostet von Shane am Sonntag, 11. Februar 2018

 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις