Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ένα μπαρ αποκλειστικά για τους λάτρεις του Breaking Bad

Ένα μπαρ αποκλειστικά για τους λάτρεις του Breaking Bad

Αυτό το μπαρ απευθύνεται σε όσους αγάπησαν το Breaking Bad. Οι φανς της σειράς μπαίνουν μέσα, φορούν στολή και φτιάχνουν μόνοι τους τα ποτά τους.

Υπάρχουν πολύ λόγοι να επισκεφτεί κανείς το Λονδίνο. Ένας από αυτούς είναι το μπαρ αποκλειστικά για τους λάτρεις της πετυχημένης σειράς, Breaking Bad.

Οι φανς της σειράς δεν έχουν παρά να εισέλθουν στο μπαρ ABQ, να φορέσουν την κλασική κίτρινη στολή του Γουάιτ και να φτιάξουν μόνοι τους τα ποτά τους! Μάλιστα, τα ποτά σερβίρονται με σύριγγες, ακόμα και με φλασκιά. Φυσικά, το μπαρ δεν θα μπορούσε να βρίσκεται πουθενά αλλού, από ένα μεγάλο τροχόσπιτο!

Το όνομα ABQ παραπέμπει στην Αλμπουκέρκη στο Νέο Μεξικό, όπου γυρίστηκαν οι πέντε κύκλοι της σειράς. Ένα παρόμοιο μπαρ υπάρχει σήμερα και στην Νέα Υόρκη.

Το Breaking Bad είναι αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά, της οποίας δημιουργός και παραγωγός είναι ο Βινς Γκίλιγκαν. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τον Γουόλτερ Γουάιτ (Μπράιαν Κράνστον), έναν καθηγητή χημείας στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά οικογενειακά προβλήματα.

Όταν ο Γουάιτ διαγνώστηκε με τελικό καρκίνο πνευμόνων, καταρρέει και αποφασίζει να προσανατολιστεί στον κόσμο του εγκλήματος, με το να παράγει και να πουλάει μεθαμφεταμίνη με τον πρώην μαθητή του Τζέσι Πίνκμαν (Άαρον Πολ) με την επιθυμία να εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον της οικογενείας του.

Το Breaking Bad έχει γίνει αποδέκτης ευρείων κριτικών επευφημιών, ειδικά για το γράψιμο και την πρωταγωνιστική παράσταση του Κράνστον, και έχει κερδίσει τέσσερα Βραβεία Έμμυ, μαζί με πολλά άλλα βραβεία και υποψηφιότητες.

Πηγή βίντεο: Business Insider UK

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις