Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ένα ραντεβού μέσω Tinder με περίεργο τέλος – Πήγε τουαλέτα και κόλλησε στο παράθυρο του μπάνιου

Ένα ραντεβού μέσω Tinder με περίεργο τέλος – Πήγε τουαλέτα και κόλλησε στο παράθυρο του μπάνιου

Γυναίκα παγιδεύτηκε στο παράθυρο μπάνιου στο σπίτι του άνδρα που είχε βγει ραντεβού. Δείτε στο βίντεο τι έγινε στο ραντεβού του Liam Smith.

Έχετε βγει ποτέ ραντεβού και να τελειώσει πολύ άσχημα; Το ραντεβού μέσω της εφαρμογής Tinder, του Liam Smith είχε ένα τέλος που δεν θα το περίμενε κανείς…

Ο Liam Smith εξομολογείται στο BBC τι συνέβη στο ραντεβού του: “Πήγαμε να φάμε και περάσαμε υπέροχα. Μόλις τελείωσε το φαγητό την ρώτησα αν ήθελε να κάτσουμε λίγο σπίτι και είπε ναι. Πήραμε ένα μπουκάλι κρασί και πήγαμε στο διαμέρισμά μου”.

“Μετά από περίπου μισή ώρα μου ζήτησε να πάει τουαλέτα. Η ώρα περνούσε και ανησύχησα μήπως συμβαίνει κάτι. Την ρώτησα αν είναι καλά και αυτή μου ζήτησε να μπω μέσα γιατί χρειάζεται την βοήθεια μου”, συμπλήρωσε. Το θέαμα που αντίκρισε ο Liam Smith δεν το περίμενε καθόλου. Η γυναίκα είχε παγιδευτεί στο παράθυρο του μπάνιου και όλο το μπάνιο μύριζε μια έντονη μυρωδιά.

Όπως δηλώνει ο Liam Smith, η γυναίκα ήθελε να κρύψει από τον ίδιο τι έκανε στην τουαλέτα. Προσπάθησε να τραβήξει το καζανάκι, αλλά δεν λειτουργούσε καλά. Έτσι, αποφάσισε να τοποθετήσει τις κενώσεις της σε μια σακούλα και να πετάξει τη σακούλα από το παραθυράκι του μπάνιου. Για κακή της τύχη, το παραθυράκι του μπάνιου δεν κατέληγε σε εξωτερικό χώρο, αλλά συνδεόταν με τον τοίχο του απέναντι διαμερίσματος.

Μόλις αντιλήφθηκε ότι η σακούλα δεν κατέληξε κάπου και φαινόταν από το παράθυρο, έσκυψε με το κεφάλι της και προσπάθησε να την πιάσει για να μη γίνει ρεζίλι. Το αποτέλεσμα ήταν να σκύψει τόσο πολύ που σφήνωσε ανάμεσα στο παράθυρο και τον τοίχο. Η γυναίκα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να ζητήσει την βοήθεια του Liam προκειμένου να απεγκλωβιστεί.

Τελικά, χρειάστηκε η παρέμβαση πυροσβεστών προκειμένου να καταφέρει να βγει από το παράθυρο. Ο Liam Smith κάνει λόγο για την πιο παράξενη εμπειρία ραντεβού που είχε ποτέ και δηλώνει ότι μετά από αυτό, δεν είναι ακόμα έτοιμος να ξαναβγεί!

Δείτε το βίντεο με την μαρτυρία του Liam Smith:

Πηγή βίντεο: BBC News

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις