Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ένας τροπικός παράδεισος στο Λονδίνο!

Ένας τροπικός παράδεισος στο Λονδίνο!

Ζούγκλα “φύτρωσε” μισή ώρα από το κέντρο του Λονδίνου. Δείτε το βίντεο με τις εντυπωσιακές εικόνες από το εσωτερικό του Temperate House.

Φοίνικες, σπάνια λουλούδια, κάκτοι και εντυπωσιακά παγώνια να περιτριγυρίζουν στην όαση… Όχι, δεν βρίσκεστε σε κάποιον εξωτικό προορισμό ούτε μέσα στη ζούγκλα, αλλά στο Λονδίνο! Και όμως…

Το γυάλινο κτίριο Temperate House στο Kew Gardens του Λονδίνου άνοιξε μετά από 5 χρόνια ανακαίνισης. Κτίστηκε το 1863 και περιέχει 10.000 φυτά τα οποία δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε έναν επίγειο παράδεισο.

Τριάντα λεπτά από το κέντρο του Λονδίνου, ο επισκέπτης “ταξιδεύει” σε έναν χώρο που θυμίζει τροπικό νησί! Ο πολυχώρος περιλαμβάνει βασιλικούς βοτανικούς κήπους, σπάνια λουλούδια και άγρια ζώα.

“Υπάρχουν φυτά και λουλούδια που είναι υπό εξαφάνιση στη Φύση. Το θέαμα είναι υπέροχο και χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να ολοκληρωθεί και να πάρει την εντυπωσιακή μορφή που έχει τώρα”, δηλώνει ο Richard Barley που έφερε εις πέρας τη δύσκολη αποστολή δημιουργίας μίας όασης μέσα στο Λονδίνο.

Πηγή βίντεο: INSIDER

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις