Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έπεσε σε φαράγγι, έσπασε τα πλευρά της, έμεινε κρεμασμένη μέσα στο αυτοκίνητό της και… έζησε!

Έπεσε σε φαράγγι, έσπασε τα πλευρά της, έμεινε κρεμασμένη μέσα στο αυτοκίνητό της και… έζησε!

Όταν σου μέλει να πνιγείς… Η ελληνική παροιμία ταιριάζει “γάντι” στην 53χρονη που όχι απλά τραυματίστηκε μετά από τροχαίο, αλλά επιβίωσε επί έξι ημέρες στην έρημο της Αριζόνας στις ΗΠΑ.

Η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Βγήκε από τον δρόμο και έπεσε σε φαράγγι σε βάθος 15 μέτρων. Ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς το αυτοκίνητο κρεμάστηκε σε ένα δέντρο.
Η γυναίκα ωστόσο έσπασε τα πλευρά της και για μέρες δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί.
Άγνωστο ακόμη πως, κατάφερε να απεγκλωβιστεί και σύρθηκε για σχεδόν 500 μέτρα ως την άκρη του φαραγγιού. Όπως φέρεται να δήλωσε έφαγε χόρτα που βρήκε και ήπιε λίγο νερό από το ποτάμι. Εκεί όμως κατέρρευσε και μάλλον δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει αν η τύχη δεν την χαμογελούσε ξανά.
Έξι μέρες μετά το τροχαίο ο 30χρονος ιδιοκτήτης ράντσου Ντέιβ Μοράλες και ένα συνεργείο συντήρησης του οδικού δικτύου κυνηγούσαν μια αγελάδα σε αυτοκινητόδρομο όταν παρατήρησαν ότι έλειπε ένα κομμάτι από έναν φράκτη κοντά στον δρόμο.
Εντόπισαν το κατεστραμένο αυτοκίνητο από κάτω και όταν το προσέγγισαν είδαν ότι υπήρχαν πατημασιές με κατεύθυνση από το αυτοκίνητο προς το ποτάμι.
Ακολούθησαν τα ίχνη και βρήκαν την γυναίκα που είχε υποστεί σοβαρή αφυδάτωση, τα μάτια της ήταν πρησμένα και φορούσε ένα μακό μπλουζάκι, σορτς και σαγιονάρες. Είχε σπάσει τα πλευρά της, είχε εξάρθωση στον ώμο και είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, όπως είπε ο Μοράλες σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.
“Δεν ξέρω αν θα άντεχε εκεί μια ακόμη νύχτα”, τόνισε.
Οι διασώστες κάλεσαν ελικόπτερο και η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις