Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Επιβάτης πτήσης καλυμμένος με αίμα ούρλιαζε και ξεσπούσε [vid]

Επιβάτης πτήσης καλυμμένος με αίμα ούρλιαζε και ξεσπούσε [vid]

Προσπαθώντας να καταπολεμήσει τον φόβο του για τα αεροπλάνα, ήπιε αλκόολ και έχασε τον έλεγχο. Δείτε το άγριο ξέσπασμα του επιβάτη και την αντίδραση των άτυχων συνεπιβατών.

Επιβάτες της πτήσης από τη Μόσχα προς την Αττάλεια είχαν να αντιμετωπίσουν τον τρόμο και τον φόβο. Όχι γιατί η πτήση ήταν κακή, αλλά γιατί ένας επιβάτης τα έκανε άνω κάτω εν ώρα πτήσης.

Ο αγνώστων στοιχείων μέχρι τώρα επιβάτης, φοβόταν από μικρός τα αεροπλάνα και ποτέ δεν είχε βρει το θάρρος να ταξιδέψει, μέχρι εκείνη τη φορά. Από τα πρώτα λεπτά της πτήσης, ήταν νευρικός πολύ και έτσι θέλησε να βρει παρηγοριά στο αλκόολ. Το αποτέλεσμα ήταν όμως να πιει παραπάνω από όσο θα έπρεπε και έτσι οι αεροσυνοδοί πήγαν και του πήραν το αλκόολ μέσα από τα χέρια του.

Όταν έγινε αυτό, ο επιβάτης έγινε έξαλλος και άρχισε να σπρώχνει δυνατά τη θέση μπροστά του, στην οποία καθόταν ένα μικρό παιδί. Ύστερα άρχισε να ουρλιάζει και να βρίζει στη ρώσικη γλώσσα. Ο επιβάτης ταξίδευε με τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά όταν συνέβη το περιστατικό, ενώ παραμένει άγνωστο πώς καλύφθηκε ολόκληρος με αίμα. Ο ίδιος συνελήφθη μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε.

Σίγουρα ένας επιβάτης που δεν θα ήθελες δίπλα σου στην επόμενη πτήση… Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε