Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Επτά χαρακτηριστικά προσώπου που αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητά σας

Επτά χαρακτηριστικά προσώπου που αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητά σας

Αν νομίζετε ότι τα χαρακτηριστικά προσώπου δεν λένε τίποτα για την προσωπικότητά σας, κάνετε λάθος. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

Μπορεί να μην το γνωρίζετε, όμως έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα χαρακτηριστικά προσώπου σας αποκαλύπτουν πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα σας.

Αρχικά, το σχήμα του προσώπου σας λέει πολλά. Ο ψυχολόγος Dr. Keith Welker ανέλυσε το πρόσωπο 1.000 ατόμων και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσο πιο πλατύ το πρόσωπο τόσο πιο πετυχημένος κάποιος είναι στη δουλειά του.

Παράλληλα, Βρετανοί επιστήμονες παρατήρησαν ότι όσοι άνδρες έχουν έντονα ζυγωματικά έχουν περισσότερη τεστοστερόνη. Η τεστοστερόνη συνδέεται άμεσα και με επιθετικότητα, επαναστατικές τάσεις και πάθος για εξουσία. Για αυτό και πολλοί εγκληματίες ή διευθυντές επιχειρήσεων έχουν πολύ έντονα ζυγωματικά ή έντονες γωνίες προσώπου.

Ακόμη, οι ρυτίδες μπορεί να νομίζετε ότι είναι μόνο σημάδια γήρανσης όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι ρυτίδες δείχνουν στοιχεία της προσωπικότητά σας που μπορεί κανείς να τα “διαβάσει” εύκολα. Για παράδειγμα, όταν γελάμε χρησιμοποιούμε άλλους μύες από αυτούς που χρησιμοποιούμε όταν κλαίμε ή όταν φωνάζουμε. Έτσι, ανάλογα με το ποιες ρυτίδες προσώπου είναι πιο εμφανείς, γίνεται κατανοητό αν είστε χαρούμενος και ήρεμος άνθρωπος ή έντονος χαρακτήρας και οξύθυμος.

Επίσης, η λεγόμενη “καλή πλευρά” εκτός από το να θεωρείτε την πιο όμορφη πλευρά του προσώπου σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι η πλευρά που σημαίνει πολλά παραπάνω για τον εαυτό σας. Φοιτητές του Πανεπιστημίου της Νότιας Αυστραλίας απέδειξαν ότι τα άτομα με καλλιτεχνικές ανησυχίες προτιμούν την αριστερή τους πλευρά, ενώ, από την άλλη, μαθηματικοί και επιστήμονες προτιμούν την δεξιά.

Την επόμενη φορά που θα τραβήξετε μια σέλφι, πρέπει να ξέρετε ότι ανάλογα με τον τρόπο που θα ποζάρετε και από το σημείο που θα την τραβήξετε, μπορεί να αποκαλύψετε στοιχεία της προσωπικότητάς σας στους followers σας, όπως αν είστε νευρικός, αν είστε φιλικός ή εγωπαθής.

1.700 φωτογραφίες με 14 διαφορετικά είδη από μύτες κατέληξαν σε ένα επιπλέον συμπέρασμα. Όσο πιο μεγάλη είναι η μύτη, τόσο πιο φιλόδοξος είναι κάποιος. Τέλος, ολόκληρο το πρόσωπο αποκαλύπτει τον τρόπο ζωής και σκέψης σας. Ήρεμα και όμορφα πρόσωπα είναι πιο φιλικά και ισορροπημένα, ενώ κουρασμένα πρόσωπα αποκαλύπτουν το πόσο δύσκολη ζωή μπορεί να είχε κάποιος ή αν ακολουθεί έναν μη υγιή τρόπο ζωής.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: BRIGHT SIDE

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις