Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έστειλε τον εαυτό του πακέτο από την Αγγλία στην Αμερική!

Έστειλε τον εαυτό του πακέτο από την Αγγλία στην Αμερική!

Αυτός ο άνδρας ισχυρίζεται ότι μπήκε σε ένα πακέτο και ταξίδεψε από την Αγγλία στην Αμερική. Δείτε στο βίντεο την περιπέτειά του.

Ο άνδρας του παρακάτω βίντεο ισχυρίζεται ότι μπήκε σε ένα κουτί, παραδόθηκε στο ταχυδρομείο και πέταξε από την Αγγλία στην Αμερική…

Ο νεαρός έχει γίνει viral και καταγράφει τις περιπέτειές του στο πακέτο με τη βοήθεια της κάμεράς του. “Εγώ τώρα θα μπω στο πακέτο και μετά ο μπαμπάς μου θα με μεταφέρει στο ταχυδρομείο, το οποίο και θα με στείλει στην Αμερική!”, φαίνεται να λέει στο βίντεο.

Μέσα στο πακέτο υπήρχαν έτοιμες τροφές και πολλά νερά ώστε ο άνδρας να τρέφεται σωστά όσο εκτελεί την προσπάθειά του να φτάσει στην Αμερική. “Έχω φέρει αυγά, έχω φέρει γιογιο μωρού και έχω γενικά τα πάντα. Πολύ ζέστη όμως κάνει εδώ μέσα”, ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού.

This man mails himself in a crate to Hollywood!

This man mails himself in a crate to Hollywood!

Gepostet von Daily Mail am Montag, 23. Oktober 2017

Λίγο μετά μεταφέρθηκε με τη βοήθεια του πατέρα του στο ταχυδρομείο, έπειτα ο ίδιος δηλώνει ότι βρίσκεται στο αεροπλάνο. Αρκετές ώρες μετά και ύστερα από μια υπερπροσπάθεια που έφερε τον άνδρα τα όριά του, ο ίδιος φαίνεται να ανοίγει το κουτί και να βγαίνει στο… Χόλιγουντ!

Κατέγραψε το… μαρτύριο του στην κάμερα και γρήγορα το βίντεο του συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές. Είτε όντως μεταφέρθηκε από την Αγλλία στην Αμερική με πακέτο, είτε όχι, σήμερα το βίντεο του είναι viral

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις