Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ετοιμαστείτε για νεροτσουλήθρες χιλιομέτρων! Ιδού το μεγαλύτερο θαλάσσιο πάρκο στο κόσμο! – video

Ετοιμαστείτε για νεροτσουλήθρες χιλιομέτρων! Ιδού το μεγαλύτερο θαλάσσιο πάρκο στο κόσμο! – video
youtube

Το μεγαλύτερο θαλάσσιο πάρκο στον κόσμο ετοιμάζεται στην Μαλαισία και όπως φαίνεται και στο βίντεο είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό με τις νεροτσουλήθρες να κόβουν την ανάσα.

Σε αυτό το θαλάσσιο πάρκο οι νεροτσουλήθρες θα έχουν ύψος 70 μέτρων και θα καλύψουν μια απόσταση πάνω από ένα χιλιόμετρο και συγκεκριμένα 1.140 μέτρα! θα έχουν ύψος 70 μέτρων και θα καλύψουν μια απόσταση πάνω από ένα χιλιόμετρο και συγκεκριμένα 1.140 μέτρα!

Οι εντυπωσιακές αυτές νεροτσουλήθρες και το θαλάσσιο πάρκο κατασκευάζονται στο νησί Πέναγκ στη Μαλαισία και μόλις ολοκληρωθεί θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο καθώς θα έχει ξεπεράσει αυτό του Νιου Τζέρσει που έχει μήκος 605 μέτρα και άνοιξε πριν από τέσσερα χρόνια.

Όπως φαίνεται και το βίντεο η διαδρομή με τις νεροτσουλήθρες θα είναι άκρως εντυπωσιακή καθώς θα περνά μέσα από τα πανύψηλα τροπικά δέντρα ενώ αυτή η βόλτα αναμένεται να είναι πάνω από 4 λεπτά, ενώ η ταχύτητα που μπορεί να αναπτυχθεί μπορεί να φτάσει και τα 60χλμ την ώρα!

Ο διευθύνων σύμβουλος του πάρκου, Sim Choo Kheng, δήλωσε ότι οι υπάλληλοι θα είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν τις νεροτσουλήθρες . Μάλιστα τόνισε πως ” το σχέδιό μας ήταν να χτίσουμε μια νεροτσουλήθρα που θα επέτρεπε στους επισκέπτες να βλέπουν όλο το πάρκο και δεν σκοπεύαμε να σπάσουμε το παγκόσμιο ρεκόρ. Παρ ‘όλα αυτά, είμαι περήφανος για αυτό που επιτύχαμε. Μάλιστα προσπαθήσαμε και το καλύτερο για το περιβάλλον και δεν κόψαμε δέντρα, διατηρήσαμε το πράσινο. Υπολογίζουμε ότι το πάρκο θα είναι το κύριο αξιοθέατο όταν ολοκληρωθεί. ”

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις