Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έτσι θα αναγνωρίζετε πάντα ποια είναι η βαλίτσα σας!

Έτσι θα αναγνωρίζετε πάντα ποια είναι η βαλίτσα σας!

Τώρα μπορείτε να εκτυπώσετε μια φωτογραφία σας πάνω στην βαλίτσα και να την αναγνωρίζετε από χιλιόμετρα! Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μπορεί σε άλλους να μοιάζει τρομακτική, αλλά για άλλους είναι άκρως πρακτική. Πρόκειται για τη νέα βαλίτσα στην οποία μπορείτε να φτιάξετε με το πρόσωπό σας επάνω της, ώστε να την αναγνωρίζετε στο διάδρομο αποσκευών.

Ας το παραδεχτούμε άλλωστε… Όλες οι βαλίτσες μοιάζουν μεταξύ τους. Μπλε, καφέ, μαύρες, γκρι βαλίτσες μεταφέρονται κάθε φορά στον διάδρομο αποσκευών και όλοι πάντα αναγνωρίζουν την δικιά τους με δυσκολία. Δεν είναι λίγες οι φορές που μάλιστα, έχουν γίνει και πολλά λάθη. Βαλίτσες έχουν καταλήξει στα χέρια άλλων και όχι των ιδιοκτήτων τους…

Για να αποφευχθούν λοιπόν, όλα τα παραπάνω, η βρετανική εταιρεία, Firebox, σκαρφίστηκε μια απίστευτη ιδέα. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία τους και να την τυπώσουν πάνω στην βαλίτσα τους. Μπορείτε φυσικά, να πάρετε και μια πόζα τρομακτική, ώστε κανένας να μην τα βάζει με τη δική σας βαλίτσα!

Σύμφωνα με το σάιτ Mashable, η τιμή τους ξεκινά από 26 δολάρια. Δείτε το viral βίντεο:

Πηγή βίντεο: CBS Boston

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις