Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Έβαλαν καθρέφτη μπροστά σε άγρια ζώα. Η αντίδραση τους συναρπάζει! [vid]

Έβαλαν καθρέφτη μπροστά σε άγρια ζώα. Η αντίδραση τους συναρπάζει! [vid]

Ο Γάλλος φωτογράφος και η γυναίκα του σκαρφίστηκαν ένα πείραμα για τα ζώα της άγριας φύσης. Έβαλαν καθρέφτες στη ζούγκλα να δουν πώς θα αντιδράσουν στο ομοίωμά τους!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν τα ζώα αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη; Αν… όντως αναρωτιέστε, πρέπει να γνωρίζετε ότι η σωστή απάντηση είναι ναι, όχι όμως όλα! Κάποια θα φοβηθούν και θα νιώθουν ότι πρόκειται για κάποιον άλλο, ενώ ορισμένα μόνο θα αντιληφθούν ότι είναι ο ίδιος τους ο εαυτός. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Το παρακάτω βίντεο.

Ο Γάλλος φωτογράφος Xavier Hubert-Brierre ταξίδεψε μέχρι την Γκαμπόν της Κεντρικής Αφρικής μαζί με τη γυναίκα του προκειμένου να φέρουν εις πέρας ένα πείραμα που είχαν σκεφτεί από καιρό. Τοποθέτησαν στη μέση του πουθενά, σε δάση, ζούγκλες, ερημικούς δρόμους, καθρέφτες για να δουν την αντίδραση των ζώων.

Τα αποτελέσματα συναρπάζουν! Οι πίθηκοι κάθονται μπορστά και θαυμάζουν τους εαυτούς τους, άλλοι προσπαθούν να εξολοθρεύσουν το ομοίωμά τους στον καθρέφτη, τίγρεις προσπαθούν να ανακαλύψουν τι συμβαίνει πίσω από τον καθρέφτη αλλά η καλύτερη αντίδραση είναι αυτή στο 0:29… Δείτε την στο παρακάτω βίντεο:

Οι άνθρωποι μπορούν μετά τον 18 μήνα της ηλικίας τους να καταλάβουν πως αυτό που βλέπουν στον καθρέφτη είναι ο εαυτός τους.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε