Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Έβαλε στο Tinder φωτογραφία του… νεαρού Στάλιν! Δεν φαντάζεστε τον “χαμό” που έγινε [pic]

Έβαλε στο Tinder φωτογραφία του… νεαρού Στάλιν! Δεν φαντάζεστε τον “χαμό” που έγινε [pic]

Σε…. άλλο επίπεδο φαίνεται πως το πήγε ένας χρήστης του Tinder, ο οποίος προκάλεσε “χαμό” στην δημοφιλή εφαρμογή για γνωριμίες.

Πρόκειται για έναν Γερμανό δημοσιογράφο, ο οποίος αποφάσισε να φτιάξει λογαριασμό στο Tinder, με φωτογραφία όχι δική του, αλλά… του Ιωσήφ Στάλιν!

Η ιδέα όπως λέει του ήρθε όταν ένας φίλος του που είχε επισκεφτεί την Γεωργία (πατρίδα του ιστορικού ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης), του έφερε ένα σπιρτόκουτο,μ το οποίο από την μια πλευρά είχε φωτογραφίες του νεαρού Ιωσήφ Στάλιν.

Μάλιστα στην περιγραφή του προφίλ του είχε βάλει την φράση “οι σχέσεις έρχονται και φεύγουν, όμως η αγάπη παραμένει”, παραλάσοντας έτσι την φράση του Στάλιν”οι Χίτλερ έρχονται και φεύγουν, όμως η Γερμανία και ο Γερμανικός λαός παραμένουν”.

Το όνομα του προφίλ ήταν “Ιωσήφ” με ηλικία 27 χρονών, ανοιχτό και προς τους άντρες, και ο χαμός… ξεκίνησε.

Μέσα σε λίγες μόλις ημέρες τα likes έφτασαν τα 100, με πολλούς να του στέλνουν μήνυμα και να του λένε πόσο… κούκλος είναι! Φυσικά υπήρχαν και οι πιο “ψαγμένοι” που τον αναγνώρισαν, με ιστορία να έχει γράψει η ατάκα “δε θα με πείραζε να μοιραστώ ένα Γκουλάγκ μαζί σου“.

Τελικά ο λογαριασμός αποκλείστηκε από το ίδιο το Tinder καθώς υπήρξαν αναφορές για προσβλητικό περιεχόμενο.

Με πληροφορίες από: luben.tv

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις