Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Έχασε το ένα του πόδι από καρκίνο των οστών – Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου

Έχασε το ένα του πόδι από καρκίνο των οστών – Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου

Στην ηλικία των 13 χρόνων διαγνώστηκε με καρκίνο των οστών. Έπρεπε να του αφαιρέσουν το ένα του πόδι, όμως αυτό δεν τον σταμάτησε από το να κυνηγήσει το όνειρό του!

Ήταν 13 χρονών όταν ο Jamie Tragaskiss ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο και έχασε το πόδι του. Σήμερα, ο 22χρονος είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές με αναπηρία ολόκληρου του κόσμου.

Έπαιζε σε μία ποδοσφαιρική ομάδα όταν ένας δυνατός πόνος στο πόδι τον ανάγκασε να επισκεφτεί τον γιατρό. Όταν έκανε ακτινογραφία διαπιστώθηκε ότι έχει καρκίνο οστών και έπρεπε να του κόψουν το πόδι. Ποτέ όμως δεν σκέφτηκε να τα παρατήσει και τώρα, ανήκει στο δυναμικό της ποδοσφαιρικής ομάδας της Manchester για άτομα με αναπηρία.

“Πολλοί νόμιζαν ότι δεν θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Είμαι όμως εδώ και δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Ξεκίνησα δειλά να δω αν μπορώ να παίξω μετά την αφαίρεση. Τελικά μπορούσα όλο και καλύτερα κάθε μέρα και το συνέχισα”, δηλώνει ο ίδιος στην κάμερα.

Οι αθλητές με αναπηρία παίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο με άλλες ομάδες με άτομα με αναπηρία και λαμβάνουν γενναία χρηματική βοήθεια. Ο προπονητής του, John Kelly δηλώνει: “Είναι ένας από τους καλύτερους της ομάδας και μπορεί να πάει όσο μπροστά θέλει…”

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Man City

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις