Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Έχει “χτίσει” καριέρα στις κλοπές! Κλέβει όπου σταθεί και όπου βρεθεί!

Έχει “χτίσει” καριέρα στις κλοπές! Κλέβει όπου σταθεί και όπου βρεθεί!

Από μικρή έκλεβε ακριβά κοσμήματα. Σήμερα στα 86 της χρόνια δηλώνει ότι δεν το μετάνιωσε ούτε στιγμή.

86χρονη εμφανίστηκε στο δικαστήριο και πάλι μετά από πολλά χρόνια, αφού πιάστηκε να κλέβει από εμπορικό κέντρο στο Dunwoody. Και το όνομα αυτής, Doris Payne η διάσημη κλέφτρα κοσμημάτων.

Οι φίλοι της δήλωσαν στην Portia Bruner της FOX 5 ότι θα μπορέσουν να την βγάλουν από την φυλακή από κοινού με δάνειο 15.000 δολαρίων. Η αστυνομία συνέλαβε την Payne  στο πολυκατάστημα Von Maur στο Perimeter Mall. Οι ανακριτές δήλωσαν ότι η Payne έβαλε ένα περιδέραιο αξίας 2.000 $ στην πίσω τσέπη της και προσπάθησε να φύγει από το κατάστημα.

Η Payne έχει αφαιρέσει πολύτιμα στολίδια από αμέτρητα καταστήματα κοσμημάτων σε όλο τον κόσμο “κτίζοντας” μια… παράνομη καριέρα που έχει διαρκέσει έξι δεκαετίες. Μάλιστα, έχει γίνει για… χάρη της και ντοκιμαντέρ το 2013 με τον τίτλο, “Η ζωή και τα εγκλήματα της Doris Payne”.

Όταν ρωτήθηκε για τα… κατορθώματά της σε μια συνέντευξη στο The Associated Press  είπε απλά: «Ήμουν κλέφτης. Δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή». Και συμπλήρωσε: “Παραδέχομαι ότι έχω ιστορικό. Δεν θα το αρνηθώ”. Η φίλη της δηλώνει: “Δεν την νοιάζει είτε είσαι συγγενής είτε φίλη της, θα κλέψει και από τον Θεό τον ίδιο!”. Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε