Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έχεις κόκκινα μαλλιά; Έχεις… υπερδυνάμεις!

Έχεις κόκκινα μαλλιά; Έχεις… υπερδυνάμεις!

Αποτελούν το μικρότερο ποσοστό στην «τριπλέτα» των χρωμάτων μετά το μελαχρινό και το ξανθό. Ωστόσο, όσες και όσοι έχουν κόκκινα μαλλιά φαίνεται πως είναι ξεχωριστοί.

Πριν περάσουμε στις… special ικανότητες που έχουν, αξίζει να αναφερθεί ότι από πολύ παλιά δεν ήταν και οι πλέον… ευνοημένοι. Η δικαίωση όμως ήρθε και τα χρόνια αμφισβήτησης έχουν πια παρέλθει ανεπιστρεπτί!

Έρευνα του πανεπιστημίου του Louisville ήρθε να αποδείξει ότι αντέχουν περισσότερο στον πόνο! Αυτό, έγινε αντιληπτό από το γεγονός ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσουν 19% λιγότερο αναισθητικό, όποτε αυτό ήταν απαραίτητο.

Παράλληλα, συμπέρασμα της ίδιας έρευνας ήταν και η ικανότητά τους να απορροφούν περισσότερη βιταμίνη D. Αυτό οφείλεται στο λευκό του δέρματός τους, το οποίο μαζί με το χρώμα του μαλλιού τους συγκεντρώνει ευκολότερα τις ακτίνες του ηλίου ενώ ακόμα και στη συννεφιά, ο οργανισμός τους δημιουργεί μόνος του βιταμίνη D. Για το τέλος, αφήσαμε το πιο σημαντικό…

Πέραν του ότι αργεί να φύγει το χρώμα πολύ περισσότερο απ’ ότι στις λοιπές αποχρώσεις, ακόμα και όταν αυτό γίνει καταλήγει να είναι χρυσορόζ παρά άσπρο! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και μάθετε περισσότερα.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις