Κυριακή, 21 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Φέρετρα με γκλίτερ για μεταθανάτια λάμψη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Φέρετρα με γκλίτερ για μεταθανάτια λάμψη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Η εταιρεία “The Glitter Coffin Company” φτιάχνει φέρετρα με γκλίτερ. Οι φωτογραφίες κάνουν τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Chris Nicholls και η σύζυγός του, Dawn είναι οι ιδρυτές της εταιρείας “The Glitter Coffin Company”. Φέρετρα με γκλίτερ… υπόσχονται λάμψη μετά τον θάνατο.

Ο ίδιος δηλώνει: “Αρχικά, είχαμε την εταιρεία “The Glitter Furniture” και φτιάχναμε έπιπλα με γκλίτερ. Θέλαμε όμως να έχουμε παραπάνω επιλογές στον πελάτη μας και αποφασίσαμε να την επεκτείνουμε. Έτσι, μου ήρθε μία απίστευτη ιδέα. Αγόρασα ένα φέρετρο και αποφάσισα να το καλύψω εξ ολοκλήρου με γκλίτερ για να δω πώς θα δείχνει. Τελικά το αποτέλεσμα ενθουσίασε τους πάντες”.

Η Dawn αναφέρει: “Όταν τον είδα να αγοράζει φέρετρο από το Ίντερνετ, ξαφνιάστηκα! Δεν μπορούσα να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του. Μόλις όμως είδα τελειωμένο το φέρετρο, μου άρεσε σαν ιδέα!”.

https://www.facebook.com/132707347379999/videos/188253758492024/

Τα φέρετρα με γκλίτερ σε ποικίλα χρώματα ξεκίνησαν να πωλούνται στη Μεγάλη Βρετανία. Από τον Ιανουάριο η εταιρεία έχει πουλήσει 15 φέρετρα με γκλίτερ. Η εταιρεία FE Harris φτιάχνει τα φέρετρα και στη συνέχεια η The Glitter Coffin Company τα στέλνει πλέον σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Πολλοί σοκάρονται με το θέαμα αφού θεωρούν ότι δεν σέβονται τη ζωή του θανόντος, άλλοι όμως μένουν έκπληκτοι και γοητεύονται από την λάμψη των φέρετρων…

Πηγή βίντεο: The Glitter Coffin Company

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις