Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Το φρούτο αυτό μυρίζει τόσο έντονα που σε κάποιους χώρους απαγορεύεται

Το φρούτο αυτό μυρίζει τόσο έντονα που σε κάποιους χώρους απαγορεύεται

Το εξωτικό φρούτο durian απαγορεύεται να καταναλώνεται σε ξενοδοχεία και μέσα μαζικής μεταφοράς στην Ασία. Και όχι άδικα…

“Μυρίζει σαν σάπιο κρεμμύδι! Σαν κάτι που το είχες για εβδομάδες στην κουζίνα και ήρθε η ώρα να το πετάξεις!”, δηλώνει ο άτυχος που δοκίμασε το ασιατικό φρούτο Durian. Αν δεν το ξέρετε, πρέπει να μάθετε ότι θεωρείται το φρούτο με την πιο άσχημη μυρωδιά.

Είναι γνωστό και ως “Ο Βασιλιάς των φρούτων”. Από ό,τι φαίνεται όμως στο βίντεο, Βασιλιάς θα μπορούσε να θεωρηθεί μόνο λόγω της πιο άσχημης μυρωδιάς φρούτου. Με το που ξεφλουδίζει κάποιος το φρούτο, το πρώτο πράγμα που αισθάνεται, είναι η έντονη μυρωδιά του που σε πολλούς μοιάζει με αυγό.

Σε πολλά ξενοδοχεία καθώς και στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Ασίας απαγορεύεται αυστηρώς η κατανάλωση durian. “Μπορείς να το μυρίσεις από χιλιόμετρα”, σχολιάζουν.

Στην Ασία το durian χρησιμοποιείται στις συνταγές της τοπικής κουζίνας. Οι Ασιάτες γεύονται παγωτό durian, κέικ και ζαχαρωτά με το φρούτο, καθώς και γλυκόξινες συνταγές με durian και κρέας.

Δείτε το βίντεο:

Trying The World's Smelliest Fruit

We tried the world’s smelliest fruit.

Gepostet von Food Insider am Freitag, 1. Dezember 2017

Πηγή βίντεο: INSIDER food

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις