Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φτιάχνουν ρολόγια από γούνα κατοικίδιων!

Φτιάχνουν ρολόγια από γούνα κατοικίδιων!

Μια χούφτα από τη γούνα της γάτας ή του σκύλου αρκεί για να φτιάχνουν αυτά τα ρολόγια… Δείτε στο βίντεο τα ρολόγια συντροφιάς που έχουν προκαλέσει συζήτηση στο διαδίκτυο.

Η εταιρεία Analog Watch έφτιαξε μια συλλογή από ρολόγια που ονομάζεται “Συλλογή Συντροφιάς”. Η διαφημιστική τους καμπάνια υπόσχεται ότι μια χούφτα από τη γούνα της γάτας ή του σκύλου αρκεί για να φτιάχνουν αυτά τα ρολόγια…

Μετά από επεξεργασία, η γούνα μετατρέπεται σε μία αδιάβροχη μάλλινη μορφή τριχών που μπαίνει σαν θήκη στο ρολόι. Τα ρολόγια συντροφιάς κοστίζουν 199 δολάρια, αλλά σύμφωνα με την εταιρεία το προϊόν είναι ανεκτίμητης αξίας αφού είναι σαν να κουβαλάει κανείς το αγαπημένο του τετράποδο στο χέρι του.

Παρόλο που η εταιρεία παρουσιάζει ότι η γούνα αφαιρείται μετά από απαλό μασάζ με βούρτσα από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, η ιδέα πίσω από το πρωτότυπο ρολόι έχει προκαλέσει συζήτηση στο διαδίκτυο.

“Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να υπάρχει αυτό το ρολόι! Είναι γελοίο!”, δηλώνει χρήστης του Youtube, ενώ άλλος διαφωνεί και υποστηρίζει ότι “είναι ένας τέλειος τρόπος να έχεις συνέχεια μαζί σου – ακόμα και με αυτόν τον τρόπο – το αγαπημένο σου κατοικίδιο”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο:Analog Watch Co.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις