Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γάτα στον αέρα! Κοιμόταν στο φτερό και ο πιλότος ούτε που την είχε πάρει χαμπάρι!

Γάτα στον αέρα! Κοιμόταν στο φτερό και ο πιλότος ούτε που την είχε πάρει χαμπάρι!

Αυτή η γάτα εκεί που είχε πάρει τον υπνάκο της στο φτερό του αεροπλάνου, ξαφνικά ξυπνά και τι να δει… Είναι άθελά της επιβάτης πτήσης!

Ένα βίντεο του 2015 κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου για άλλη μία φορά. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί μία γάτα που χωρίς να το ξέρει, έγινε επιβάτης μιας περιπετειώδους πτήσης.

Ο πιλότος του μικρού αεροπλάνου έλεγξε τα πάντα πριν την πτήση, σύμφωνα με τον ίδιο, και όλα ήταν καλά. Ποιος να το περίμενε όμως ότι παρά το γεγονός ότι τα έλεγξε όλα, κάτι του ξέφυγε… Ο πιλότος ξεκινά με μία συνεπιβάτη την πτήση του πάνω από τη Γαλλική Γουιάνα, αλλά τελικά ήταν πολύ πιο σύντομη από την απόσταση 20 λεπτών που διανύει κανονικά.

Στο πρώτο λεπτό της πτήσης, ο πιλότος στρίβει το κεφάλι του και τι να δει! Μια γάτα… άραζε στο φτερό και τον κοιτούσε με αμηχανία και περιέργεια. Η γάτα είχε αποκοιμηθεί στο φτερό και μόλις ξύπνησε αντίκρισε τον κόσμο από ψηλά! Ο πιλότος μεταξύ πανικού αλλά και ψυχραιμίας, αντέδρασε γρήγορα και πήρε τον δρόμο της επιστροφής για να προσγειωθεί το συντομότερο.

“Φοβόμουν μην πηδήξει επάνω μας ή μην την πάρει ο αέρας. Δεν ήξερα τι να κάνω… Είχα ελέγξει τα πάντα κανονικά πριν την πτήση αλλά πρέπει να βρισκόταν μέσα στο φτερό και όχι επάνω, αλλιώς θα την είχα δει. Είπα στη συνεπιβάτη να μην την κοιτάει και να μην ασχοληθεί μαζί της για να μην θελήσει να πηδήξει επάνω της. Η γάτα τώρα είναι καλά!”, δηλώνει ο πιλότος που τώρα πια πριν από κάθε πτήση, θα ελέγχει το φτερό για γάτες…

Δείτε το βίντεο που ξαναέγινε viral:

Πηγή βίντεο: romain jantot

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις