Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Το γατάκι που γεννήθηκε με δύο άκρα

Το γατάκι που γεννήθηκε με δύο άκρα

Η Anakin γεννήθηκε χωρίς τα δύο άκρα της. Χαίρεται όμως τη ζωή όπως ακριβώς ένα αρτιμελές γατί!

Η Anakin δεν είναι μια γάτα σαν όλες τις άλλες. Η όμορφη γατούλα γεννήθηκε χωρίς τα πίσω άκρα της, όμως ζει σαν ένα αρτιμελές γατί, σε μια οικογένεια που της χαρίζει την φροντίδα και πάνω από όλα, την αγάπη που έχει ανάγκη.

Το γατάκι άρχισε μια μέρα να έρχεται να τρώει με τις άλλες άγριες γάτες ενός αρχοντικού σπιτιού. Στην αρχή, ήταν φοβισμένη μέχρι που κάποια στιγμή, η οικογένεια του σπιτιού μπόρεσε να το πιάσει. Αμέσως, το έκαναν μπάνιο και το πήγαν στον κτηνίατρο. Ο κτηνίατρος τούς ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δει ποτέ κάτι παρόμοιο! Το εξέτασε και το υπολόγισε, ηλικίας περίπου 6 έως 8 εβδομάδων και με πολύ καλή υγεία. Μάλιστα, ακτινογραφίες απέδειξαν ότι γεννήθηκε χωρίς πίσω πόδια.

Αυτή του έλλειψη όμως δεν επηρέασε καθόλου τη χαριτωμένη Anakin! Περπατά με ευκολία, παίζει και χαίρεται τη ζωή. Τοποθετεί τα μπροστινά πόδια του προς τη μέση του σώματός του και ισορροπεί την πλάτη του στον αέρα με τη χρήση της ουράς του, την οποία αγγίζει στο έδαφος όταν το έχει ανάγκη για να ξεκουράζεται.

Η όμορφη γάτα χαίρει άκρας υγείας και αποδεικνύει ότι τίποτα δεν την κάνει να το βάζει κάτω με λίγη καλή θέληση και πολύ στοργή!

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις