Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Η γεμάτη αγάπη αλλά σύντομη ζωή του μοσχαριού με τα δύο κεφάλια

Η γεμάτη αγάπη αλλά σύντομη ζωή του μοσχαριού με τα δύο κεφάλια

Είναι ένα μοσχαράκι που γεννήθηκε με δύο κεφάλια. Η ζωή του μπορεί να ήταν σύντομη όμως ήταν γεμάτη στοργή και αγάπη…

Σοκ είχε προκαλέσει η είδηση πριν περίπου τρία χρόνια όταν αγελάδα γέννησε ένα σιαμαίο μοσχάρι με δύο κεφάλια. Πολλοί δεν ήξεραν ότι τα ζώα είναι δυνατόν να γεννήσουν σιαμαία και το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο.

Ζούσε σε μία φάρμα στο Baker County της Φλόριντα. Ο αγρότης της φάρμας, Dwight Crews δήλωσε το πόσο σοκαρισμένος ήταν όταν η αγελάδα του γέννησε το σιαμαίο μοσχαράκι. Η Annabel γεννήθηκε με δύο κεφάλια, τέσσερα μάτια, δύο στόματα, δύο μουσούδες και δύο αυτιά.

“Το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Το ήξερα ότι τα ζώα μπορούν να γεννήσουν σιαμαία όμως δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα συνέβαινε αυτό σε κάποιο ζώο μου!”, δήλωσε ο αγρότης και συμπλήρωσε: “Το φρόντιζα καθημερινά γιατί ήθελε μία παραπάνω περιποίηση. Ήμουν πάντα δίπλα του και προσπαθούσα να του παρέχω όσα είχε ανάγκη. Μου είχαν πει ότι δεν έχει πολύ χρόνο ζωής λόγω της μετάλλαξής αυτής”.

Η Annabel έζησε δύο ολόκληρα χρόνια. Μπορεί να ήταν μία σύντομη ζωή, όμως έλαβε τη φροντίδα και την αγάπη που είχε ανάγκη. Μια εβδομάδα πριν τον θάνατό της είχε προγραμματιστεί χειρουργική επέμβαση για να μείνει ζωντανό το ένα κεφάλι.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο:Inside Edition

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις