Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γεννήθηκε χωρίς πόδια – Είναι κορυφαία ακροβάτης

Γεννήθηκε χωρίς πόδια – Είναι κορυφαία ακροβάτης

Η Jen Bricker γεννήθηκε χωρίς κάτω άκρα. Κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να γίνει μια σπουδαία ακροβάτης.

Η Jen Bricker ήθελε από μικρή να ασχοληθεί με τα ακροβατικά. Η αδερφή της έκανε χρόνια μπαλέτο και ασχολιόταν με αυτό, και έτσι θέλησε και εκείνη να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο. Το γεγονός ότι γεννήθηκε χωρίς πόδια, δεν την έκανε να τα παρατήσει ποτέ…

Η 27χρονη γεννήθηκε χωρίς πόδια χωρίς να έχει βρεθεί μια ιατρική εξήγηση για αυτό. Οι γονείς της με καταγωγή από την Ρουμανία, την έδωσαν για υιοθεσία και η τυχερή Jen βρέθηκε στα χέρια μιας οικογένειας που την αγάπησε πολύ. Από μικρή ήταν πολύ καλή σε όλα τα αθλήματα και παρά το πρόβλημά της, κατάφερνε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της.

“Έβλεπα από μικρή τους Ολυμπιακούς και με θυμάμαι να θαυμάζω την αθλήτρια Dominique Moceanu. Την έβλεπα και κοίταζα τον εαυτό μου σε αυτήν. Ήταν μικροσκοπική όπως εγώ και είχε καταγωγή από την Ρουμανία. Είδα τα χαρτιά υιοθεσίας και συνειδητοποίησα ότι είχαμε το ίδιο επίθετο! Ανακάλυψα ότι είμαστε αδερφές!”, δηλώνει η ίδια στην κάμερα του Barcroft Tv.

Και συνέχισε: “Έλεγα ότι θέλω να γίνω σε αυτήν! Θέλω να ασχολούμαι με την γυμναστική και τα ακροβατικά! Και τα κατάφερα”. Οι δύο αδερφές που για χρόνια δεν είχαν γνωριστεί, τώρα κάνουν παρέα, μοιράζονται το ίδιο πάθος και στηρίζουν η μία την άλλη.

Οι φίλοι της Jen Bricker κάνουν λόγο για μια εξαιρετική προσωπικότητα που μπορεί να έχει κάτι που πολλοί θα χαρακτήριζαν πρόβλημα, όμως, η ίδια είναι ευτυχισμένη, γεμάτη ενέργεια και αισιοδοξία.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Barcroft TV

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις