Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γερμανός δεν άντεχε την κίνηση και πλέον κολυμπά για να πάει στη δουλειά του

Γερμανός δεν άντεχε την κίνηση και πλέον κολυμπά για να πάει στη δουλειά του

Δεν άντεχε άλλο την κίνηση στους δρόμους και αποφάσισε να βρει άλλον τρόπο να πηγαίνει στη δουλειά. Διασχίζει κάθε μέρα έναν ποταμό.

Χρόνια ολόκληρα αυτός ο άνδρας ταλαιπωρούταν με την κίνηση για να πάει στη δουλειά του και έτσι σκαρφίστηκε μια τέλεια ιδέα να την αποφύγει μια και καλή! Πώς; Πάει στη δουλειά του κολυμπώντας!

Τον ποταμό Isar της Γερμανίας διασχίζει ο εργαζόμενος προκειμένου να φτάσει στη δουλειά του στην ώρα. Ο Benjamin David διασχίζει δύο ολόκληρα χιλιόμετρα μέσα στα ορμητικά νερά καθημερινά.

“Δεν άντεχα άλλο την κίνηση! Όταν κολυμπάω είμαι ήρεμος και πάω στη δουλειά με κέφι. Το νερό με αναζωογονεί και είναι η καλύτερη λύση!”, δηλώνει ο ίδιος.

Βέβαια, ο Benjamin δεν κολυμπά στον ποταμό τους χειμερινούς μήνες. Όμως το Καλοκαίρι το κάνει κάθε μέρα και πολλές φορές και δύο φορές την μέρα. Συνήθως γυρνάει στο σπίτι με το αυτοκίνητο ενός συναδέλφου του που μένουν εκεί κοντά, όμως όταν αυτός λείπει πρέπει να το επιχειρήσει και στην επιστροφή, κάτι που τον δυσκολεύει αφού η κίνηση του νερού τον πάει πίσω αντί να τον επιταχύνει.

Το νερό του ποταμού το Καλοκαίρι κυμαίνεται από 14 έως 22 βαθμούς και ο άνδρας φροντίζει να ελέγχει την θερμοκρασία καθημερινά. Μάλιστα, έχει ειδική αδιάβροχη σακούλα που βάζει μέσα τα ρούχα και τον εξοπλισμό που χρειάζεται έτσι ώστε να έχει στη δουλειά όσα χρειάζεται.

Δείτε το βίντεο:

Man Floats To Work

Hate your commute? Meet the man who floats down a river to get to work.

Gepostet von Weird Wild World am Dienstag, 20. Februar 2018

Πηγή βίντεο: Weird Wild World

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις