Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Γνωρίστε τον σκύλο μάστερ της γιόγκα!

Γνωρίστε τον σκύλο μάστερ της γιόγκα!

Η Secret κρύβει πολλά μυστικά…ταλέντα. Είναι ένας σπάνιος σκύλος που λατρεύει την γιόγκα, τη ζωγραφική και τον χορό.

Η σκυλίτσα Secret λατρεύει να περνά χρόνο με το αφεντικό της, πόσο μάλλον όταν κάνουν μαζί γιόγκα και χορό. Ο Αυστραλιανός Ποιμενικός είναι μάστερ της στάσης του ήλιου και όχι μόνο…

Η ιδιοκτήτρια της Secret δηλώνει ότι το αγαπημένο της τετράποδο λατρεύει να χορεύει και να εξασκείται. Μόλις η ίδια γυρίσει σπίτι, η Secret αμέσως φέρνει το στρωματάκι γιόγκα και τη μπάλα για να κάνουν μαζί γιόγκα. “Όταν είδα ότι το απολάμβανε, σκέφτηκα να της μάθω και άλλα κόλπα. Της έμαθα να χορεύει παραδοσιακό χορό της Ιρλανδίας αλλά και να ζωγραφίζει με την καθοδήγησή μου”, είπε στο Insider.

Μόλις η γλυκιά σκυλίτσα άρχισε να εξοικειώνεται με τα κόλπα, με την βοήθεια του αφεντικού της, έμαθε πιάνο, να βοηθά στις δουλειές του σπιτιού και σε περίπτωση ανάγκης, να κάνει καρδιοαναπνευστική ανάνηψη (cpr). 

Στο Instagram, το αφεντικό της Secret αριθμεί πάνω από 200.000 χιλιάδες ακόλουθους στο προσωπικό της λογαριασμό με το όνομα my_aussie_gal. Εκεί, ανεβάζει βίντεο με την πανέξυπνη σκυλίτσα της που συνεχώς μαθαίνει νέα κόλπα.

Η Secret είναι μόλις 2 χρονών και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πόσα άλλα πράγματα μπορεί να μάθει τα επόμενα χρόνια… Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: INSIDER

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις