Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

Το Hamdogger και άλλες εννιά παράξενες εφευρέσεις…

Το Hamdogger και άλλες εννιά παράξενες εφευρέσεις…

Σκέιτ – καροτσάκι μωρού, θήκη για τη μπανάνα, ολόσωμη ομπρέλα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχει στη λίστα με τις 10 πιο παράξενες εφευρέσεις. Δείτε το βίντεο.

Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να σκαρφίζονται παράξενες εφευρέσεις. Και όταν το μυαλό δεν μπορεί να σκεφτεί πια κάτι πρωτοποριακό, η φαντασία αυτών των ανθρώπων ξεπερνά κάθε όριο. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί δέκα παράξενες εφευρέσεις και θα καταλάβετε…

Μία από αυτές είναι το σκέιτ – καροτσάκι μωρού. Αυτή η παράξενη εφεύρεση επιτρέπει στον γονέα να τσουλάει τη σανίδα σκέιτ, ενώ ταυτόχρονα με τον τρόπο αυτό, κινεί μαζί και το καροτσάκι με το μωρό του. Ωστόσο, ασφαλής τρόπος μετακίνησης των μωρών, δεν θα λέγαμε ότι είναι…

Η δεύτερη παράξενη εφεύρεση έχει το όνομα “Hamdogger”. Πάει κάπου το μυαλό σας; Είναι κάτι ανάμεσα σε hamburger και hot dog! Καλά ακούσατε, ειδικό μηχάνημα μετατρέπει το μπιφτέκι σε σχήμα λουκάνικου, ώστε να μπαίνει επάξια στο hot dog σας!

Μπαίνει το μαλλί σας μέσα στο φαγητό όταν τρώτε; Υπάρχει εφεύρεση και για αυτό! Πλαστικό προστατευτικό που μπαίνει στο κεφάλι σας, επιτρέπει και να φάτε ήρεμα και να μη λερωθείτε!

Και αν μέχρι τώρα νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα, κάνετε λάθος! Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλες τις δέκα περίεργες εφευρέσεις.

Πηγή βίντεο: TheRichest

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις