Παράξενες Ειδήσεις

Η ακριβότερη μπύρα της Αγγλίας με καλό «σκοπό»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ακριβότερη μπύρα της Μεγάλης Βρετανίας πούλησε η παμπ «Packhorse» με την επαναλειτουργία της εσωτερικής εστίασης στη χώρα.

Το μαγαζί έθεσε σε δημοπρασία στο «eΒay» το πρώτο ποτήρι με μπύρα, το οποίο τελικά μοιράστηκαν δύο αδερφές, αφού πρώτα είχαν πληρώσει 755 λίρες Αγγλίας οι οποίες όμως θα πήγαιναν σε φιλανθρωπικό οργανισμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Παράξενες Ειδήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Παράξενες Ειδήσεις: Περισσότερα άρθρα
Γιατί οι αστυνομικοί συνδέθηκαν με τα ντόνατς: Η παράξενη ιστορία πίσω από το πασίγνωστο στερεότυπο και η σχέση «εξάρτησης»
Αν και στο μυαλό μας η εικόνα ενός αστυνομικού να καταναλώνει ντόνατς θεωρείται δεδομένη, καμία έρευνα δεν έχει δείξει πως οι αστυνομικοί καταναλώνουν περισσότερα ντόνατς από άλλους εργαζόμενους σε νυχτερινές βάρδιες
Smiling Policeman In Department Office. Relaxing Concept. Coffee Break. Cop's Donuts. Working Together. Citizen's Protection. Public Order. Phone Talking. Handscuffs On Table. Detective Uniform.