Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η απίστευτη αντίδραση των διαδηλωτών για να μην τρομάξει ένα μωρό!

Η απίστευτη αντίδραση των διαδηλωτών για να μην τρομάξει ένα μωρό!

Η αναταραχή είναι μεγάλη το τελευταίο διάστημα στον Λίβανο με την οικονομία της χώρας να είναι σε πολύ άσχημο σημείο και με χιλιάδες διαδηλωτές να βγαίνουν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν γι’ αυτό.

Το περασμένο Σάββατο η Ελιάν Τζαμπούρ, μια μητέρα έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε μια διαδήλωση νότια της Βηρυτού. Μαζί της είχε τον 15 μηνών γιο της Ρόμπιν ο οποίος ταράχτηκε όταν είδε τόσο κόσμο να περικυκλώνει το αυτοκίνητο. «Τους είπα, ότι έχω μωρό στο αυτοκίνητο. Θα το τρομάξετε», είπε διηγούμενη όσα έγιναν στο CNN.

Τότε, οι διαδηλωτές για να μην τρομάξει ο μικρούλης άρχισαν να τραγουδούν ένα παγκόσμιο χιτ που λατρεύουν τα μικρούλια, το Baby Shark. Το εντυπωσιακό είναι ότι η αντίδραση των διαδηλωτών ήταν από την μια αυθόρμητη και από την άλλη όντως το Baby Shark είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του μικρούλη Ρόμπιν αφού σύμφωνα με την μαμά του το ακούει στο σπίτι και γελάει. Το βίντεο διαδόθηκε τόσο γρήγορα στον Λίβανο και όχι μόνο που ο άνδρας της είδε το βίντεο στο διαδίκτυο πριν προλάβει εκείνη να του διηγηθεί την ιστορία.

Δείτε το υπέροχο βίντεο

Δείτε το βίντεο με το αυθεντικό Baby Shark

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις