Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η γυναίκα που βγάζει τις πιο ριψοκίνδυνες selfies [vid]

Η γυναίκα που βγάζει τις πιο ριψοκίνδυνες selfies [vid]

Η Angela Nikolau είναι η γυναίκα με τις πιο ριψοκίνδυνες σέλφις σε ολόκληρο τον κόσμο. Αν εσείς ανεβαίνετε λίγο έναν βράχο, η 23χρονη κάνει πολλά παραπάνω…

Θα κάνατε τα πάντα για να βγάλετε την πιο εντυπωσιακή selfie; Η Angela Nikolau κάνει πραγματικά τα πάντα. Ανεβαίνει ουρανοξύστες σε ολόν τον κόσμο και με μία κάμερα και ένα selfie stick αποτυπώνει τη στιγμή με την πιο όμορφη θέα και την πιο επικίνδυνη, συνάμα.

Η 23χρονη από τη Ρωσία, γυρνάει χώρες και βρίσκει τα πιο ψηλά κτίριά τους. Μαζί με τον φωτογράφο και σύντροφό της, Ivan Kuznetsov σκαρφαλώνουν σε γερανούς, ουρανοξύστες και αποτόμες σκαλωσιές για να βγάλουν την τέλεια φωτογραφία. Ο λόγος που το κάνουν εκτός από την εντυπωσιακή φωτογραφία που θα χαρίσουν στους followers τους είναι η ανδρελανίνη που τους προσφέρει μια τέτοια εμπειρία που θέτει σε κίνδυνο μέχρι και την ίδια τους τη ζωή.

“Μου αρέσει πολύ, όχι τόσο το να περπατάω στην άκρη ενός σίδερου, αλλά όλη η διαδικασία και η αίσθηση ότι κάνω κάτι παράνομο. Όταν όμως βλέπω κάποιον δίπλα μου να κάνει επικίνδυνα πράγματα, φοβάμαι πολύ και προσπαθώ να τους αποτρέψω από το να με βγάλουν μια τέλεια φωτογραφία. Ωστόσο, όταν κάνω εγώ τέτοια πράγματα, έχω πολύ αυτοπεποίθηση και ξέρω ότι έχω καλή φυσική κατάσταση και μπορώ”, δηλώνει η ίδια που συνεχίζει και ρισκάρει την ίδια της τη ζωή χωρίς να λαμβάνει κάποιο μέτρο προστασίας στο επικίνδυνο… χόμπι της.

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε