Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η πρώτη μέλισσα… influencer που έχει τρελάνει το Instagram [pics]

Η πρώτη μέλισσα… influencer που έχει τρελάνει το Instagram [pics]

Σίγουρα ξέραμε για τον χαμό που γίνεται στο Instagram, όπου χιλιάδες άνθρωποι βγάζουν λεφτά από αυτό, έχοντας εκατοντάδες χιλιάδες followers (αν όχι εκατομμύρια). και οι οποίοι παίρνουν τον τίτλο του “influencer”. Αυτό που δεν ξέραμε ωστόσο είναι πως πλέον το Instagram έχει πλέον influencer και μια… μέλισσα.

Η πλέον πρόσφατη «Instafamous» μέλισσα – σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει έναν λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους από 140.000 followers και συγκεντρώνει χρήματα για την προστασία του είδους της (και του δικού μας).

Οι άνθρωποι πίσω από την «B» είναι το Fondation de France (FDF) ένα φιλανθρωπικό δίκτυο που έχει συγκροτήσει η γαλλική κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να διασωθούν οι μέλισσες: το Bee Fund χρηματοδοτεί δράσεις για την αποτροπή της περαιτέρω συρρίκνωσης του πληθυσμού αυτών των αξιαγάπητων και τόσο απαραίτητων -λόγω επικονίασης- πετούμενων.

«Στη Γαλλία, άνω του 30% των αποικιών των μελισσών εξαφανίζονται κάθε χρόνο. Προστατεύοντας τις μέλισσες, προστατεύουμε τους ανθρώπους» διαβάζουμε στον ιστότοπο του Bee Fund.

Ο λογαριασμός της «B» στο Instagram είναι σχεδόν απαράλλαχτος των λογαριασμών των πιο διάσημων influencers: φωτογραφίες σε όμορφα περιβάλλοντα-σκηνικά, ασκήσεις γιόγκα κάθε πρωί στη φύση, επίδειξη των καλλίγραμμων μηρών της, στην μπανιέρα απαντά στους followers της, απολαμβάνει θεσπέσια ηλιοβασιλέματα στη Μονμάρτρη κλπ κλπ. Δεν είναι εύκολο να μην την «ακολουθήσει» κανείς!

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις