Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η στιγμή που ελέφαντας σηκώνει στον αέρα λεωφορείο με τουρίστες

Η στιγμή που ελέφαντας σηκώνει στον αέρα λεωφορείο με τουρίστες
Reuters

Εφιαλτικά λεπτά έζησαν τουρίστες σε σαφάρι στη Νότια Αφρική όταν ελέφαντας σήκωσε κυριολεκτικά στον αέρα το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η «Daily Mail» την Τετάρτη (20.03.24) ο εξαγριωμένος ελέφαντας προσπάθησε να αναποδογυρίσει το λεωφορείο με τους τουρίστες στο Pilanesberg National Park κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ στη Νότια Αφρική.

Οι επιβάτες ακούγονται να κλαίνε καθώς ο οδηγός-ξεναγός ουρλιάζει καλώντας τον ελέφαντα να απομακρυνθεί, με το ζώο πάντως να χτυπά το πλαϊνό μέρος του ανοιχτού οχήματος.

Παρά τις προσπάθειες του ξεναγού, ο ελέφαντας έβαλε τους χαυλιόδοντές του κάτω από το όχημα, το σήκωσε στον αέρα και σχεδόν το αναποδογύρισε.

 

Οι φοβισμένοι επιβάτες έμειναν να φωνάζουν για βοήθεια, καθώς ο οδηγός και ο ξεναγός προσπαθούσαν απεγνωσμένα να εκτονώσουν την τεταμένη αντιπαράθεση, με τις προσπάθειές τους να απομακρύνουν το κολοσσιαίο θηλαστικό να αποδεικνύονται μάταιες. 

Τελικά, ο ελέφαντας απομακρύνθηκε από το σημείο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το χτύπημα των ποδιών του και το άνοιγμα των αυτιών του, δείχνει ότι ο ελέφαντας έδειχνε εμφανή σημάδια ταραχής.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις