Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Η ταμίας είπε στο κοριτσάκι ότι η κούκλα δεν της μοιάζει! Η απάντησή της την καθήλωσε!

Η ταμίας είπε στο κοριτσάκι ότι η κούκλα δεν της μοιάζει! Η απάντησή της την καθήλωσε!

Η απίστευτη απάντηση του 2χρονου κοριτσιού στην ταμία που της είπε να διαλέξει μια άλλη κούκλα μπάρμπι που να της μοιάζει περισσότερο. Η αληθινή ιστορία που έγινε viral.

Η μαμά της 2χρονης Sophia Benner από την Καλιφόρνια, της είχε υποσχεθεί ότι αν μάθει βασικούς κανόνες υγιεινής για παιδιά, θα της πάρει δώρο μια κούκλα μπάρμπι.

Η Sophia ήταν καλό κορίτσι και έμαθε όλα όσα της δίδαξε με αγάπη και φροντίδα η μαμάς της. Έτσι, την επιβράβευσε πηγαίνοντάς της στην αγορά παιδικών παιχνιδιών για να αγοράσει όποια κούκλα μπάρμπι εκείνη επιθυμεί!

Ο ενθουσιασμός της μικρής ήταν πολύ μεγάλος και αμέσως επέλεξε την ιδανική για αυτήν μπάρμπι. Μόλις, αυτή και η μαμά της πήγαν στο ταμείο για να πληρώσουν, η ταμίας είπε στο μικρό κοριτσάκι αντικρίζοντας την έγχρωμη κούκλα:

 

#brandibenner #amazing #respect #equality #share #keepsharing #allequal #love #family #allthesame Please like and share this Message as children see no difference between humans #keepitreal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Racism Stop Talking About It (@racismbeatit) στις

“Γιατί επέλεξες αυτήν την κούκλα που δεν μοιάζεται καθόλου; Υπάρχουν τόσες πολλές που σου μοιάζουν παραπάνω για να διαλέξεις!” και το μικρό κοριτσάκι πριν προλάβει να απαντήσει η μαμά της, είπε: “Φυσικά και μοιάζουμε! Είναι και αυτή γιατρός όπως και εγώ. Είναι όμορφη όπως και εγώ. Δείτε τα όμορφα μαλλιά της και το στηθοσκόπιο!”.

Η μαμά της, Brandi Benner ανέβασε μια φωτογραφία με την Sophia και την μπάρμπι της και η ιστορία της έγινε – δικαίως – viral.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε