Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ισχυρίστηκε ότι είναι αλλεργική στα σκυλιά και την κατέβασαν από το αεροπλάνο

Ισχυρίστηκε ότι είναι αλλεργική στα σκυλιά και την κατέβασαν από το αεροπλάνο

Της ζήτησαν να δείξει το χαρτί γιατρού που επιβεβαιώνει ότι έχει αλλεργία στους σκύλους. Δεν το είχε, έχασε την ψυχραιμία της και ήρθαν άρον άρον αστυνομικοί να την κατεβάσουν από το αεροπλάνο!

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι διαλέγουν να πάρουν το κατοικίδιο τους μαζί τους σε αεροπορικές πτήσεις. Με αυτό όμως φαίνεται ότι δεν συμφωνούν όλοι…

Ένα βίντεο που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ο επιβάτης, Bill Dumas, της αεροπορικής εταιρείας Southwest Airlines, λίγο πριν την προσγείωση του αεροσκάφους, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο λόγος; Ένας επιβάτης ταξίδευε μαζί με τον σκύλο του. Είχε προσκομίσει τα χαρτιά που έπρεπε, όμως η γυναίκα του βίντεο δήλωνε ότι είναι αλλεργική και ότι ο σκύλος πρέπει να απομακρυνθεί.

Σε κάποιες αεροπορικές εταιρείες τα σκυλιά μεταφέρονται σε ειδικό χώρο μέσα στο αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης. Σε ορισμένες όμως – όπως στην περίπτωση της Southwest Airlines – τα μικρόσωμα σκυλιά κάθονται δίπλα στο κάθισμα του ιδιοκτήτη τους. Αυτό ήταν αρκετό για να οργιάσει η συνεπιβάτης που ισχυρίστηκε ότι είναι αλλεργική. 

Όταν το πλήρωμα τής ζήτησε να δείξει το χαρτί γιατρού που επιβεβαιώνει ότι έχει αλλεργία στα σκυλιά, εκείνη είπε ξεκάθαρα ότι δεν έχει κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει την ψυχραιμία της, όλο το αεροπλάνο να ακούει το ξέσπασμά της και τελικά να καλούνται αστυνομικοί για να την κατεβάσουν από το αεροπλάνο.

“Θα φύγω μόνη μου! Τι κάνετε; Ο μπαμπάς μου μόλις βγήκε από χειρουργείο!”, φωνάζει η επιβάτης. “Περπάτα!”, της απαντά με αυστηρό ύφος ο αστυνομικός. Η ίδια όμως δεν το έβαζε πουθενά και επέμενε: “Τι κάνετε; Δεν μπορώ να περπατήσω! Είμαι καθηγήτρια!”. “Κυρία μου, απομακρυνθείτε από το αεροπλάνο. Μετά κάνετε ό,τι παράπονα θέλετε!”, συνέχισε πιστός στις εντολές που είχε δεχτεί, ο αστυνομικός.

Η Southwest Airlines επιτρέπει 8 κατοικίδια ζώα ανά πτήση. Σε αυτόν τον αριθμό δεν περιλαμβάνονται τα σκυλιά θεραπείας που συνοδεύουν όσους τα έχουν ανάγκη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Inside Edition

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις