Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ήταν 17 χρονών όταν χτυπήθηκε από αμάξι – Τώρα έχει καταφέρει όσα ονειρευόταν!

Ήταν 17 χρονών όταν χτυπήθηκε από αμάξι – Τώρα έχει καταφέρει όσα ονειρευόταν!

Ένα δυσάρεστο γεγονός στη ζωή της, την άφησε παράλυτη. Το όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός και μοντέλο και λίγα χρόνια μετά, τα κατάφερε!

Η Tiphany Adams ήταν στην τελευταία τάξη του σχολείου της όταν ένα δυσάρεστο γεγονός, της άλλαξε όλη της τη ζωή. Τον Οκτώβριο του 2000, το αυτοκίνητο που οδηγούσε χτυπήθηκε από ένα άλλο αυτοκίνητο με έναν μεθυσμένο οδηγό. Τρεις άλλοι έχασαν τη ζωή τους ενώ αυτή τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση και στα πόδια της, με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτη.

Η ίδια είχε από μικρή όνειρο να γίνει ηθοποιός και μοντέλο και ένιωσε μετά το δυστύχημα, ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Μετά από πολύ χρόνο, υπομονή και επιμονή, ο τρόπος σκέψης της άλλαξε άρδην.

Κατάφερε χάρη στην ψυχολογική υποστήριξη των γονιών και των φίλων της, να τελειώσει το σχολείο. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή για τη νέα της ζωή… Ασχολήθηκε με την υποκριτική, συμμετείχε σε σειρά, έκανε φωτογραφίσεις ως μοντέλο και έτσι, έκανε όσα ονειρευόταν, πραγματικότητα. 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το 2015 κατέλαβε την πρώτη θέση στον μαραθώνιο Wings for Life World Run στην Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια. Τώρα, μιλά κάθε χρόνο σε σχολεία και εκδηλώσεις και εμψυχώνει τους ανθρώπους με προβλήματα υγείας να βρουν τη δύναμη που θα τους κάνει ευτυχισμένους. 

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις