Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ήταν ένας γοητευτικός άνδρας – Έκανε ολική μεταμόρφωση και έγινε τέρας

Ήταν ένας γοητευτικός άνδρας – Έκανε ολική μεταμόρφωση και έγινε τέρας

Στις παλιές φωτογραφίες είναι ένας γοητευτικός άνδρας. Σήμερα δηλώνει τρανσέξουαλ γυναίκα που μοιάζει με τέρας.

Ήταν μόνο 5 χρονών όταν οι γονείς του τον παράτησαν γιατί δεν μπορούσαν να τον μεγαλώσουν. Αυτός και ο αδερφός του κατέληξαν σε μία άλλη οικογένεια που δεν τους πρόσφερε την αγάπη και την φροντίδα που είχαν ανάγκη…

Όλα αυτά διαμόρφωσαν την προσωπικότητα της Eva Tiamat Medusa που είναι η γυναίκα που έχει υποστεί την μεγαλύτερη μεταμόρφωση σε όλον τον κόσμο. Εργαζόταν σε τράπεζα μέχρι που έμαθε ότι είναι θετικός στο HIV. Τότε αποφάσισε να δει τον κόσμο διαφορετικά.

“Το ανθρώπινο είδος είναι το πιο επικίνδυνο από όλα τα πλάσματα του κόσμου. Οι άνθρωποι σκοτώνουν χωρίς λόγο, προκαλούν προβλήματα και στενοχώριες, καταστρέφουν το περιβάλλον και εμένα προσωπικά με έχουν απογοητεύσει πλήρως. Έτσι, αποφάσισα ότι θέλω να αλλάξω για να μη πεθάνω όντας άνθρωπος”, δηλώνει η Eva με το καλλιτεχνικό όνομα, Tiamat Dragon Lady.

Η Eva μπορεί παλιά να ήταν ένας όμορφος άνδρας, όμως τώρα νιώθει όμορφα. Έχει εμφυτεύματα στο κεφάλι, τατουάζ σε όλο το σώμα και το πρόσωπο της, ακόμα και στο εσωτερικό των ματιών και έχει αλλάξει τη γλώσσα και την μύτη της. Δηλώνει τρανσέξουαλ γυναίκα και πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η 55χρονη πλέον ζει έχοντας την υποστήριξη του δίδυμου αδερφού της. “Ήμασταν χώρια για 37 χρόνια. Τώρα μένουμε δίπλα, τρώμε μαζί και πλέον είμαι καλά”, καταλήγει.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=_oHEHkPfyvY

Πηγή βίντεο: The Wizard Of Odd TV

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις