Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ήταν έτοιμοι να δωρίσουν τα όργανά του παιδιού τους όταν ξαφνικά ξύπνησε από το κώμα

Ήταν έτοιμοι να δωρίσουν τα όργανά του παιδιού τους όταν ξαφνικά  ξύπνησε από το κώμα

Ήταν σε κώμα πάνω από 2 εβδομάδες και οι γιατροί είχαν χάσει κάθε τους ελπίδα. Όλα άλλαξαν όταν έγιναν μάρτυρες ενός θαύματος…

Στην περιοχή Mobile στην Alabama έγινε την περασμένη εβδομάδα ένα θαύμα. Ένα 13 χρονο αγόρι βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση και οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του ότι θα πρέπει να τον αποχαιρετήσουν και να τον βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη.

Το νεαρό παιδί από την Alabama είχε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, που του προκάλεσε επτά κατάγματα στο κεφάλι τα οποία τον άφησαν αναίσθητο. Ήταν σε κώμα πάνω από 2 εβδομάδες και οι γιατροί είχαν χάσει κάθε τους ελπίδα, αφού ήταν φανερό για αυτούς ότι τα σοβαρά τραύματα του στο κεφάλι θα παραμείνουν μόνιμα.

Μετά τα δυσάρεστα νέα των γιατρών, οι γονείς του μικρού Trenton McKinley ήταν συντετριμμένοι και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι θα έλεγαν αντίο στον γιο τους. Καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν την αλήθεια, ζήτησαν να του αφαιρέσουν την μηχανική υποστήριξη και να αφήσουν το παιδί τους να αναπαυτεί. Μάλιστα, είχαν υπογράψει χαρτί για να δωρίσουν τα όργανά του όταν θα υπάρξει ανάγκη.

“Ξέραμε ότι στο νοσοκομείο άλλα 5 παιδιά χρειαζόντουσαν μοσχεύματα και ο γιος μας ήταν συμβατός. Μου φαινόταν άδικο να συνεχίζει να ζει ο γιος μου με αυτόν τον τρόπο ενώ θα μπορούσαν να ζήσουν χάρη σε αυτόν πέντε άτομα. Για αυτό και υπογράψαμε το χαρτί για τη δωρεά οργάνων”, εξομολογείται η μητέρα.

Μέχρι που έγινε το θαύμα που κανείς δεν περίμενε… Μία μέρα πριν τον αποσυνδέσουν, ο Trenton έδειξε σημάδια ζωής. Ο 13χρονος ανταποκρίθηκε σε κάποια τεστ των γιατρών που έδειξαν το αδύνατο. Είχε βγει από το κώμα και σιγά σιγά επανήλθε στη ζωή.

“Το μόνο που θυμάμαι είναι να εκσφενδονίζομαι στον δρόμο και να έρχεται κατά πάνω μου ένα μέρος του αυτοκινήτου. Δεν θυμάμαι μετά τίποτα άλλο”, δηλώνει ο νεαρός που σήμερα χαίρεται και πάλι τη ζωή και νιώθει τυχερός για το θαύμα που ζει. “Ξέρω ότι έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου για να αναρρώσω, όμως θα τα καταφέρω”, καταλήγει ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Χάρη στη στήριξη των γονιών του και πάνω από όλα την αγάπη και τη φροντίδα τους, ο Trenton έχει κάνει μεγάλα βήματα ανάρρωσης και σύντομα αψηφώντας τις αντιλήψεις των γιατρών και ζώντας ένα θαύμα, θα ζει όπως ακριβώς ένα φυσιολογικό παιδί…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: TODAY

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις