Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ήταν σε κώμα για 61 μέρες – Το φιλί στη γυναίκα του όταν ξύπνησε έγινε viral

Ήταν σε κώμα για 61 μέρες – Το φιλί στη γυναίκα του όταν ξύπνησε έγινε viral

Η Laura Browning Grant παράτησε τη δουλειά της για να φροντίζει τον σύζυγό της που παρέμεινε σε κώμα για 61 μέρες. Το φιλί τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Laura, 32 χρονών και ο Jon, 36 χρονών παντρεύτηκαν το 2012. Όταν ο Jon είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, η γυναίκα του δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό του.

Ο Jon παρέμεινε σε κώμα για 61 ολόκληρες μέρες. Είχε υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι του. Οι γιατροί πίστευαν ότι ποτέ δεν θα καταφέρει να μιλήσει ή να περπατήσει. Όλες αυτές τις μέρες, η γυναίκα του ήταν πάντα δίπλα του και του έκανε παρέα παρακαλώντας για ένα θαύμα…

Το θαύμα έγινε και ο σύζυγός της ύστερα από τόσες μέρες, ξύπνησε και το πρώτο πράγμα που αντίκρισε ήταν η σύντροφος του. Η Laura έφυγε από το στούντιο πιλάτες που εργαζόταν και στόχος ήταν να αναλάβει τη φροντίδα του Jon ώστε μαζί να καταφέρουν να ξεπεράσουν σιγά σιγά το δυσάρεστο συμβάν. Το πρώτο τους φιλί έγινε viral και έκανε γνωστή την ιστορία τους.

Ο Jon γίνεται όλο και πιο δυνατός μέρα με τη μέρα. Πέρασε ένας χρόνος από τότε που έγινε το ατύχημα και σήμερα ο Jon, χάρη στην αγάπη και τη φροντίδα που λαμβάνει από την αγαπημένη του, κάνει τα πρώτα του βήματα, ψιθυρίζει λέξεις και συνεχίζει να βελτιώνεται…

Η ιστορία τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποτελεί ένα παράδειγμα αληθινής αγάπης!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: ETChannel

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις