Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ήταν ταλαιπωρημένο και υποσιτισμένο, αλλά ποτέ δεν έχασε την ελπίδα [vid]

Ήταν ταλαιπωρημένο και υποσιτισμένο, αλλά ποτέ δεν έχασε την ελπίδα [vid]

Αυτός ο σκύλος υπέφερε από ασιτία. Στάθηκε όμως τυχερό και έγινε το θαύμα!

Ένα ταλαίπωρο σκυλάκι που υπέφερε από ασιτία εντόπισε σε χαλάσματα στο δρόμο, η φιλοζωική οργάνωση Animal Aid της Ινδίας. Η γρήγορη ανάρρωσή του άφησε τους πάντες άφωνους.

“Δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε άλλη μία μέρα χωρίς φαγητό και φροντίδα και έτσι το πιάσαμε με δίχτυ για να μη τρέξει μακριά”, δηλώνει ο υπεύθυνος. Ο σκύλος ήταν φοβισμένος και κουρασμένος την πρώτη μέρα με αποτέλεσμα να μην έχει όρεξη να φάει. Μετά από την κατάλληλη θεραπεία που είχε ανάγκη και πολλά χάδια, ο σκύλος έφαγε και άρχισε σιγά σιγά να αναρρώνει.

“Δεν είχε πιει νερό μέρες ολόκληρες και για αυτό του βάλαμε ορό. Την δέκατη μέρα είχε πάρει λίγο τα πάνω του και το δέρμα του άρχισε να φτιάχνει. Μετά από δύο μήνες, ο σκύλος είχε όρεξη για παιχνίδι και δεν το περιμέναμε. Ήταν έτοιμο να δεχτεί αγάπη και να κοινωνικοποιηθεί με άλλα σκυλιά”, συνεχίζει.

Ο σκύλος μπορεί για πολύ καιρό να είχε χάσει πολλά, όμως σίγουρα δεν είχε χάσει την ελπίδα του. Δεν τα παράτησε, στάθηκε τυχερό και τώρα ζει με άλλα σκυλιά σε φιλοζωικό κέντρο παροχής φροντίδας αδέσποτων ζώων στην Ινδία.

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του σκύλου:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε