Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κάλεσε υδραυλικό για να της φτιάξει την διαρροή – Εκείνος έκανε τα πάντα για να κάνει σωστά τη δουλειά

Κάλεσε υδραυλικό για να της φτιάξει την διαρροή – Εκείνος έκανε τα πάντα για να κάνει σωστά τη δουλειά

Υδραυλικός έκανε τα πάντα για να διορθώσει την ζημιά ενός σωλήνα. Η γυναίκα που τον κάλεσε, τον έβγαλε μια… περίεργη φωτογραφία την ώρα που έκανε τη δουλειά του.

Όταν ο άνθρωπος έχει πάθος και είναι καλός στη δουλειά του, φαίνεται! Τρανό παράδειγμα είναι ο υδραυλικός, Jimmie Cox. 

Μια γυναίκα από το Τέξας αντιμετώπιζε μια μεγάλη διαρροή στο γκαζόν έξω από το σπίτι της και αμέσως κάλεσε υδραυλικό για να της φτιάξει την ζημιά. Μόλις ο Jimmie Cox πήγε σπίτι της για να ελέγξει τι συμβαίνει, συνειδητοποίησε ότι το πρόβλημα ήταν πολύ πιο μεγάλο από ό,τι περίμενε.

Ώρες προσπαθούσε ο υδραυλικός να εντοπίσει πού ευθύνεται η ζημιά. Η υπομονή του εξαντλήθηκε και έκανε τα πάντα για να βρει την λύση! Έτσι, έβαλε το κεφάλι του μέσα στο νερό με τις λάσπες, έσκαψε και βρήκε τον σωλήνα που είχε σπάσει και προκαλούσε αυτή τη ζημιά σε ολόκληρο το σπίτι.

Η γυναίκα που κάλεσε αυτόν τον σκληρά εργαζόμενο υδραυλικό, τον έβγαλε φωτογραφία την ώρα που ήταν το κεφάλι του μέσα στο νερό και τώρα, όπως είναι φυσικό, η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Αποτέλεσμα της viral φωτογραφίας και των εκατοντάδων αναδημοσιεύσεων; Γνωστή εταιρεία τζιν του χάρισε τζινς και T -shirts ώστε να κάνει ήσυχος κάθε φορά την δουλειά του, δίχως να σκέφτεται τα ρούχα που λερώνονται!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Inside Edition 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις