Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Καλλιτέχνης ζωγραφίζει πορτρέτα με… οδοντόκρεμες!

Καλλιτέχνης ζωγραφίζει πορτρέτα με… οδοντόκρεμες!

Μπορεί να χρησιμοποιείτε καθημερινά οδοντόκρεμα, όμως σίγουρα δεν την έχετε χρησιμοποιήσει με τον τρόπο που το κάνει ο Cristiam Ramos. Δείτε το βίντεο.

Αυτός ο καλλιτέχνης ζωγραφίζει με αντικείμενα της καθημερινότητάς μας. Ποιος το περίμενε ότι υλικά όπως μια απλή οδοντόκρεμα που βοηθά στον καθαρισμό των δοντιών, θα μπορούσε να βοηθήσει και σε εντυπωσιακά πορτρέτα διάσημων!

Ο Cristiam Ramos είναι γνωστός στο διαδίκτυο για τις πρωτότυπες καλλιτεχνικές του δημιουργίες. Μπορεί όλοι οι καθηγητές του να του δίδαξαν ότι χρειάζονται πινέλα και χρώματα για την ζωγραφική, όμως εκείνος έχει βρει πολλούς ευφάνταστους τρόπους για να δημιουργεί πορτρέτα από υλικά που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί!

Με πάνω από 700 συνδρομητές στο κανάλι του στο Youtube, ο Cristian Ramos έχει ζωγραφίσει πίνακες με βερνίκι νυχιών, με ζαχαρωτά, φτερά πεταλούδας, κουτάκια μπύρας ακόμα και πάνω σε κατσαρίδα! Τελευταία μάλιστα πειραματίζεται με τον πηλό και τα ακρυλικά χρώματα και φτιάχνει απίστευτα γλυπτά τραγουδιστών και ηθοποιών του Χόλιγουντ.

Τα παράξενα υλικά του και η άρτια αλλά απαιτητική του τέχνη, κάνουν τους πίνακες του να κοστίζουν από 4.000 έως 9.000 δολάρια έκαστος. “Μου παίρνει μέρες ένας πίνακας. Το βερνίκι νυχιών είναι δύσκολο γιατί έχει πολύ μικρή ποσότητα στο βαζάκι του! Η οδοντόκρεμα επίσης, μυρίζει πολύ έντονα, έτσι χρειάζεται κάθε μισή ώρα να ξεκουράζομαι και να αποφεύγω την μυρωδιά”, δηλώνει ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=L8dD7ZPH6LQ

Πηγή βίντεο: cristiam ramos

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις